Tak, mam. Chciałbym go wymienić na mniejszy i cieplejszy, przytulniejszy... Jak wygląda mój pokój... hmm...Wchodzisz i wszędzie widzisz samochody xD Na ścianach, na podłodze, na szafkach :P . Wszędzie xP
_________________ "Rasta znaczy być wolnym, śmiać się, bawić,
Kochać, szanować i ufać. Wiedzieć
Skąd i dokąd, od czego i dlaczego
Poszukiwać, odkrywać, wędrować"
Habakuk
ha ! a u mnie różowe ściany xD (wolała bym zielone no ale pomalowali mi na różowo .. bywa
) .. ;] na jednej stronie pokoju meble i na biurku komputer (połowe bym najchetniej wywaliła) obok łózko naprzeciwko łóżka stoi ława a na niej telewizor i obok 2 fotele ;] i to raczej wszystko ;]
_________________ " ... To Wszystko Minęło, Nigdy Już Nie Wróci ... " ;D
Mam swój pokój, a włąasciwie dwa... 1 to pokój, 2 to sypialnia :)
Oba te pomieszczenia przedzielone sa taka ładna zasłonką w zółtym kolorku :) (a sciany mam niebieskie)
W pokoju mam kzreslo, dywanik, biorko, regal, szafe, kwiatki itd :) a w sypialni loziu, stolik z radien (na dole stoi radio, a na gorze tej szafeczki stoi pelno swieczek i platki rozy- ususzone). . . i mam fajna wlochata lampeee obok lozka :) i do tego sciany mojej sypialni s awymalowane roznymi obrazkami pzreze mnie .. np.. lapki odrysowane i rozne wiersze w srodku wypisane... albo cytaty... kolorowa smutna kacza, taki nowoczesny pajak.... ale fajniuski bo kolorowy.. serduszko z misiem... nowoczesna owieczka (czlopczyk) z pilka koszykową, inna nowoczesna owieczkaz siatka na motyle... :) i 3 ogromna na pol sciany owca ze smutnyym usmiechem podpisana "Głupia ja" i w kolo obrazeczki, sloneczko, kwiatki, motylek, 2maluskie owieckzi, biedroneczka, drzewko, i to kazdy z tym podpisane zglupie np "bbiedroneczk aglupia: i do tego "bez Ciebie wszytsko jest głupie" i jeszcze mam na scianie napisane to zdanie które mam w swoim podpisie
_________________ ♥ Why do all good things come to an end? :((( ♥
Ano, mam.
Jest zielono-niebieski głównie. Tzn. tapetę mam zieloną w srebrną spermę, a meble niebieskie, zasłony niebieskie, a firanka zielona;) I różne dodatki kolorowe. Jest ok, ja tam nie zwracam uwagi na wystrój pokoju.
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozstąpiła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczęście oddam życie...
hmm niebieski... biurko lozko kanapa szafa szyflady radio i telewizor na srodku niebieski dywan :D:D heh tak w skrocie :D a tak ogolnie to go bardzoooo lubie...
Mam pokoik z balkonem :] Dwie ściany są koloru zielonego, a następne dwie pokryte boazerią, dodtaki są żółto - czerwone. Mam biurko, szafę, szafki, półki, łóżko, stolik, dwa małe foteliki, obrazki, świeczki, kwiatki i dużo takich pierdółek :P
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Mam swój przytulny pokój. Ściany są kremowe. Łóżko wygodne mały dywanik, meble, wieża, na komodzie poustawiane są ramki ze zdjęciami i różne figurki (głównie anioły).
Na parapecie stoją moje kochane kwiatki czyli kaktusy. Wieczorami jest naprawdę miło, gdy włączę lampkę nocną i zgaszę światło to robi się fajna atmosfera
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
ano mam swój mały azyl, dość skromny ale co tam zabiera w sobie tv, łóżko ,biurko ,stolik, szafki, mały dywanik. Ściany mam zielone no i charakterystyczna cecha: non stop leci muzyka
_________________ skończy się pokolenie JP2 zacznie sie pokolenie analfabetów
Gość kradnie orzeszki ze snikersów
Mój pokój. Pierwsze co się rzuca w oczy, gdy się wejdzie do mojej "Jaskini Smoka" to bałagan . Poza tym mam meble, biurko (które jest też meblem xD), łóżko, stolik, taboret, fotel, telewizor, okno... ;] Ściany są żółte z czerwonymi zebrami na górze. A na ścianach mnóstwo plakatów: głównie siatkarze, a poza tym Boruc, Nirvana, Lordi, Chelsea. A od strony zewnętrznej drzwi wisi wielki plakat z upadłym aniołem.
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
No to moj pokoj ;d ! Jedna sciana niebieska i tam poprzyklejane moje rysynki itp. a na drogiej takie namalowane chmury sŁonce itp. (takie niebo), czarne meble i duzee Łozku.
_________________ Winicie mnie za to ze jestem rozpieszczona ?
wasza sprawa !
Ja sobie w zyciu rade dam !
Mój pokój ma żółte ściany, a do góry niebiesko-różowo-fioletowo-zielony pasek w kącie czarna, rozkładana kanapa a na jej oparciu pluszowe pamiątki z bardzo wczesnego dzieciństwa. Obok biurko, na biurku komputer.Ściana obok jest cała zastawiona szafami, w szafach ubrania, książki, przybory szkolne, itp. Obok akwarium, stolik na kółkach, więc mogę go przestawiać gdzie chcę :D, na środku ściany drzwi obklejone plakatami(na ścianach mama nie pozwala, ale i tak już nie miałabym tam miejsca), stolik z kwiatami, gitara ( rozstrojona ), kolejna szafa z ciuszkami, i to już wszystko.
_________________ Wyjeżdżam na dwa tygodnie, ale to nie znaczy że nie będę pisać (czy znaczy?) Może będę pisać, może nie. Zobaczę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum