Cóż... Zawsze wymy¶lałam jakie¶ oryginalne nicki po angielsku ;] Najpierw była DamnedShrew, potem FuckingPriestess (do tej pory mam takie nicki na niektórych stronach internetowych), a teraz jest WifeOfDevil. Co oznacza chyba nie muszę tłumaczyć?
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Wiek: 19 Posty: 30 Wysłał 1 piw(a) Sk±d: Okolice Tarnobrzega
0.00 Punktów
Wysłany: 2008-08-02, 00:01
sk±d sie wzięła nieprzygoda? hmm... zawsze chciałam cos fajnego po angielsku czy co¶ ale pomysłów fajnych nie mam nigdy;/ a że taka ciapa ze mnie i ofiara losu to zostala nieprzygoda:P wpływ na to miały też zamiłowania muzyczne xD
_________________ NIE SŁUCHAM LUDZI KTÓRZY Sˇ GŁUSI CHOCIAZ SŁYSZˇ :]
Nie pamiętam tego,
Co warte zapomnień,Robię co lubię, Nie zważaj±c na słowa,Je¶li chcesz mnie skrytykować,
Lepiej milczenie zachowaj...
A mój sk±d się wzi±ł? W sumie to znik±d =D Justa- tak mówi± na mnie znajomi a te 'iksy' to chyba z nudy i po to, żeby nick nie był taki prosty =DD no i już =))
A o angielskim nicku też my¶lałam, ale nie mam głowy do tego =D
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mie¶ci się ...
kiedys w czyms wymyslilem (dla zjebkow) 'blekitny berecik' i zostalo beret ^^,
juz i nauczyciele na mnie tak gadaja -.-'
_________________ Go¶ć myslisz ze jestes zajebisty?
Zajebistym trzeba sie poprostu urodzic ^^,
Polski rodowód w aktach
Opieram się tylko i wył±cznie na faktach
Pragnę być nietypowy, niepowtarzalny
Jednorazowy i oryginalny
Je¶li kopiuję to tylko w punktach ksero
Gdy kto¶ powiela kogo¶
Uważam go za zero
Mówię prawdę szczer±
Bo nie lubię gdy kto¶ kłamie
Służę pomoc±, nie na każde zawołanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum