Forum Młodzieżowe, wielotematyczne Strona Główna

Ogłoszenie 

Witamy wszystkich nowych userów, zapraszam do rejestracji :)

Zostań Użytkownikiem Miesiąca i zdobądź cenne nagrody:)

Poprzedni temat «» Następny temat
Wasze Zwierzaki
Autor Wiadomość
WifeOfDevil 
\m/

Otrzymał 1 piw(a)

57.08 Punktów
Wysłany: 2008-09-15, 14:39   Wasze Zwierzaki

Macie jakieś zwierzątka w domu? Jakie? Jak mają na imię? Skąd pomysł na imię? :mrgreen:
,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose :mrgreen:
Wyœlij buziaka autorowi tego posta

pawelek2005 
3..2..1..??

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-09-15, 14:53   

ja nie mam wogóle swojego zwierzaka:P

tylko siostra ma chomika:P a mam na imie dyzio:P a dlaczego tak to nie wiem musze sie zapytac jej:P

BlackSmile 
Użytkownik Miesiąca
Fruktoza ^^

Otrzymał 4 piw(a)

83.93 Punktów
Wysłany: 2008-09-15, 15:12   

Mam pieska, cocker spaniel. Na imię mu Gucio :mrgreen: Mała byłam jak wymyślałam imię :P

Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose

Everybody lies! :P

WifeOfDevil 
\m/

Otrzymał 1 piw(a)

57.08 Punktów
Wysłany: 2008-09-15, 15:17   

A ja mam 2 psiaki: Ciapka i Kubę. Ciapek to z filmu, a Kuba tak już miał na imię, jak Go kupowaliśmy. I będę miała kotka, Syriusza :mrgreen:
,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose :mrgreen:

Buka 
I will be always...

Otrzymał 3 piw(a)

46.75 Punktów
Wysłany: 2008-09-15, 20:10   

Mam dwa piesy: Wilczur- Baks i kundelek... Tołdi xD
Kotów nie lubię ani ja, ani moja familia a tym bardziej moje pieski, więc tego typu zwierzęcia nie posiadam. Kiedyś miałam świnkę morską i chomika, ale nie pamiętam jak się nazywały.
Chciałam mieć pająka ptasznika, ale moja mamuśka powiedziała że nie w jej domu bo by się bała po nocach spać więc mogę sobie tylko pomarzyć.
W późniejszych czasach myślałam też poważnie o szczurku. Bo małe szczurki są słodkie i wyglądają uroczo. Ale gdy zobaczyłam dorosłego szczura z ohydnym i długim ogonem, to jakoś mi się odechciało;)

Więc mam tylko dwa kochane pieski;)

lisette 

18.00 Punktów
Wysłany: 2008-09-15, 20:14   

Mam z moim chłopakiem myszoskoczka (czy gerbila, jak kto woli) -- Iwanka, niesamowity indywidualista z czarnym futerkiem. Lubi słonecznik i oregano (oczywiście tylko świeże) względnie ćmy. Ludzi nie cierpi, uwielbia się obrażać i wiecznie robi gniazdko z chusteczek higienicznych.
Miłe zwierzątko, polecam, bo nie wymaga zbyt dużego wysiłku i praktycznie nie śmierdzi (jako, że to zwierzątko pustynne -- bardzo mało sika -- a co za tym idzie, nie wydaje dziwnych zapachów).

Odpowiedz do tematu