Macie jakieś zwierzątka w domu? Jakie? Jak mają na imię? Skąd pomysł na imię?
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
A ja mam 2 psiaki: Ciapka i Kubę. Ciapek to z filmu, a Kuba tak już miał na imię, jak Go kupowaliśmy. I będę miała kotka, Syriusza
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Mam dwa piesy: Wilczur- Baks i kundelek... Tołdi xD
Kotów nie lubię ani ja, ani moja familia a tym bardziej moje pieski, więc tego typu zwierzęcia nie posiadam. Kiedyś miałam świnkę morską i chomika, ale nie pamiętam jak się nazywały.
Chciałam mieć pająka ptasznika, ale moja mamuśka powiedziała że nie w jej domu bo by się bała po nocach spać więc mogę sobie tylko pomarzyć.
W późniejszych czasach myślałam też poważnie o szczurku. Bo małe szczurki są słodkie i wyglądają uroczo. Ale gdy zobaczyłam dorosłego szczura z ohydnym i długim ogonem, to jakoś mi się odechciało;)
Więc mam tylko dwa kochane pieski;)
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Mam z moim chłopakiem myszoskoczka (czy gerbila, jak kto woli) -- Iwanka, niesamowity indywidualista z czarnym futerkiem. Lubi słonecznik i oregano (oczywiście tylko świeże) względnie ćmy. Ludzi nie cierpi, uwielbia się obrażać i wiecznie robi gniazdko z chusteczek higienicznych.
Miłe zwierzątko, polecam, bo nie wymaga zbyt dużego wysiłku i praktycznie nie śmierdzi (jako, że to zwierzątko pustynne -- bardzo mało sika -- a co za tym idzie, nie wydaje dziwnych zapachów).
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum