Nie jestem wegetariank± ani nigdy nie byłam. Bo i po co? ;p
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszło¶ci, ani w przyszło¶ci. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Je¶li kiedy¶ uda ci się trwać w teraĽniejszo¶ci, staniesz się szczę¶liwym człowiekiem.”
Ja jestem prawie wegetarianka ale to dlatego ze brzydze sie mieska.kielbase to tylko dobrze zweglona hihih a szynke to wogole tylko jak jest chuda to do mikrofalowki i na zweglenie..normalnie jem tylko kurczaczka!hihihi nie dlugo to wogole miesa nie zjem:-(
Jestem w połowie wegetarnianka:P
Nie lubie miesa obiadowego.. typu kotlety itp...
Nie lubie kiełbas i parówek xD
Szynki jem jedynie wybrane .. musz± byc ładne najczęsciej z kurczaka i indyka..
Poza tym jadam kurczaka :P
_________________ NIE SŁUCHAM LUDZI KTÓRZY Sˇ GŁUSI CHOCIAZ SŁYSZˇ :]
Nie pamiętam tego,
Co warte zapomnień,Robię co lubię, Nie zważaj±c na słowa,Je¶li chcesz mnie skrytykować,
Lepiej milczenie zachowaj...
No można nazwac to i tak . Jakby nie było nie jestem fanka mięsa.;]
_________________ NIE SŁUCHAM LUDZI KTÓRZY Sˇ GŁUSI CHOCIAZ SŁYSZˇ :]
Nie pamiętam tego,
Co warte zapomnień,Robię co lubię, Nie zważaj±c na słowa,Je¶li chcesz mnie skrytykować,
Lepiej milczenie zachowaj...
Nie jestem wegetariank± i w najbliższym czasie nie zamierzam ni± być. Lubie sobie zje¶ć kawałek mięska :) Mam koleżanke wegetarianke i traktuje j± jak normalnego człowieka i podziwiam że nie dotknie oraz nie posmakuje nic mięsnego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum