Trawa, krzesła, stolik, płot i duuuża ł±ka. A w oddali widzę ¶liczny las :)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszło¶ci, ani w przyszło¶ci. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Je¶li kiedy¶ uda ci się trwać w teraĽniejszo¶ci, staniesz się szczę¶liwym człowiekiem.”
Z mojego okna widać dom s±siada, drzewo, latarnię i niebo A jak się wychylić, to widać ulicę i inne domki :))
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Fragment ulicy, kawałek domu, pół znaku drogowego, w okresie nauki masa dzieciaków, po deszczu mokry dach. W sumie nic ciekawego, no ale wolę to niż 'niewidok'.
_________________ Wielki zegar z krzyw± tarcz±, ogl±daj± psy i tańcz± w rytm melodii tam zza ¶ciany, któr± grał już kiedy¶ kto¶...
ja widze po lewej moja szkole,i boisko do ktorej chodze przede mna jest blok Po prawej domki,drukarnia,kawalek ulicy,jezdnia no i to tyle nie ciekawy widok w dodatku ze musze caly czas patrzec na moja ''ukochana'' szkole:-)ihhi
¦mietnik i plac nowy dla dzieci;p i blok xD no i kilka drzew;p
_________________ NIE SŁUCHAM LUDZI KTÓRZY Sˇ GŁUSI CHOCIAZ SŁYSZˇ :]
Nie pamiętam tego,
Co warte zapomnień,Robię co lubię, Nie zważaj±c na słowa,Je¶li chcesz mnie skrytykować,
Lepiej milczenie zachowaj...
Domy,bloki,drzewa,lampy uliczne. Niezbyt wiele ogólnie . Chyba że spadnie deszcz. Wtedy widać błoto, bo na mojej ulicy nie ma czego¶ takiego jak jezdnia, tylko piach i kamloty.
_________________ Wyjeżdżam na dwa tygodnie, ale to nie znaczy że nie będę pisać (czy znaczy?) Może będę pisać, może nie. Zobaczę.
Ostatnio zmieniony przez Sue 2008-08-05, 14:13, w cało¶ci zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum