Piękna książka... A raczej cykl książek
Czytał ktoś?
Jak wrażenia?
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
moja bezsprzecznie ulubiona seria jeśli chodzi o polską fantastykę (: bardzo mi się książki podobały, lubię styl Sapkowskiego, sposób kreowania postaci i rozwijania akcji.
pamiętam, że jak przeczytałam je po raz pierwszy to jeszcze długo w moim języku gościły zwroty "obyś szczezł", albo "w rzyć chędożony" (zdaję sobie sprawę z tego, że są one wulgarne, niemniej jednak do tej pory mnie bawią).
no naprawdę, jak ktoś lubi klimaty fanstasy (a nawet jeśli ktoś nie lubi!) to na pewno się znajdzie w tych książkach. są dobre. lekkie, ale dobre.
a Twój podpis WifeOfDevil to chyba autorstwa Jaskra jest, o ile dobrze pamiętam (;
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
moja bezsprzecznie ulubiona seria jeśli chodzi o polską fantastykę
Ha, moja ulubiona ze wszystkich! Przebiła Harry'ego Pottera, którego myślałam, że nic już nie przebije.
lisette napisał/a:
w moim języku gościły zwroty "obyś szczezł", albo "w rzyć chędożony" (zdaję sobie sprawę z tego, że są one wulgarne, niemniej jednak do tej pory mnie bawią).
Też tak mam xD To takie niecodzienne, gdy wszyscy ograniczają swoje wulgaryzmy do ch**, ku*** i pier****
lisette napisał/a:
a Twój podpis WifeOfDevil to chyba autorstwa Jaskra jest, o ile dobrze pamiętam (;
Zgadza się, ,,Pół wieku poezji"
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum