Piszesz wiersze, lub opowiadania? (tzw. jednoczę¶ciówki, lub składaj±ce się z kilkunastu, b±dĽ kilkudziesięciu odcinków?) Zamieszczajcie swoj± twórczo¶ć!
piszę opowiadania czasem.
Wiersze, a raczej wierszyki też parę razy mi się napisało.
No i oczywi¶cie lubię układać głupie rymowanki.
Ale się chwalić nie będę. Bo się wstydzę
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Głupie rymowanki s± the best Moja koleżanka ułożyła kiedy¶ wierszyk o naszym wf`i¶cie :) Zar±bisty był, do tej pory cytujemy jego wersy
Co do mnie. Piszę opowiadania czasem (a raczej zaczynam i nie kończę ). Chociaż ostatnio się wzięłam porz±dnie, bo fajny pomysł mam
Wierszy nie lubie czytać i nie umiem pisać ;]
Buka napisał/a:
Ale się chwalić nie będę. Bo się wstydzę
Nie wstydĽ się Ja chętnie poczytam i my¶lę, że nie tylko ja
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
więc może jutro się wezmę i przestanę wstydzić bo dzisiaj o tej porze to ja szczególnie wstydliwa jestem ;)
No to trzymam za słowo.
Buka napisał/a:
WifeOfDevil tez by¶ się mogł pochwalić swoimi wypocinkami
Mogła ;]
Cóż, póki co to co¶ powstaje... Nie mówię, że nie, jak powstanie, to może się kiedy¶ pokuszę o publikację na tym oto forum
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
też mnie taki zaszczyt kiedy¶ kopn±ł, na jakim¶ obozie taki chłopak z pokoju obok napisał o mnie wiersz, było mi bardzo miło i zapamiętam to na zawsze ;)
My¶lałam , że będę przy nim się czuć bezpiecznie .
Że będzie mu dobrze ze mn± .
My¶lałam, że to ten jedyny .
Myliłam się .
Nagle powiedział " Żegnaj " .
Chciałabym mu powiedzieć wszystko co o nim teraz my¶lę .
Nie potrafię .
To zbyt trudne dla mnie .
Nie jestem jak±¶ ładn± blondynk± o niebieskich oczach,
w krótkiej spódniczce, która nie wie co to życie .
Maj±ca dużo blond przyjaciółek .
Nie jestem taka .
Jestem zwykł± dziewczyn±, która chciałaby kochać i być kochan± .
Nie ubieram się tak modnie jak inne .
I nie zmienię się dla nikogo .
On jednak wolał j± .
Dziewczyn± najpopularniejsz± w szkole.
Najładniejsz± .
Gdy z ni± się rozstał szedł do innej .
Z żadn± nie było mu dobrze .
Podszedł do mnie .
Poprosił o drug± szansę .
Powiedziałam " Żegnaj" .
Miło¶ć przychodzi i odchodzi .
Szkoda, że mam takiego pecha .
pati tak szczerze? jak dla mnie to trochę dno. To nawet wierszyka nie przypomina i nie jest jako¶ poci±gaj±ce ani zaciekawiaj±ce, ale to tylko moje zdanie;)
Skoro s± osoby które się chwal± to maj± być i takie które oceniaj±, tak? :)
Więc pati kolejny wiersz typu 'Ja go kocham a on mnie nie- historia wyj±tkowej nastolatki'. Wybacz, ale mi się nie podoba.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszło¶ci, ani w przyszło¶ci. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Je¶li kiedy¶ uda ci się trwać w teraĽniejszo¶ci, staniesz się szczę¶liwym człowiekiem.”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum