Witam serdecznie ;x
Moje imię brzmi Marta, niestety nie przepadam za zdrobnieniami, no.. ewentualnie może być Marcia, lecz to już na prawdę ostateczność.
Ogólnie to interesuję się (jak za pewno większość ludzi): muzyką, czytaniem książek, rysowaniem, pisaniem.. Jestem raczej osobą pesymistyczną oraz.. materialistyczną i ja to raczej traktuję jako zalety ^^ cóż poradzić? Trzeba się po prostu przyzwyczaić.
Sama chciałabym wiedzieć dlaczego. ^^' Według mnie to imię do mojej osoby nie pasuje, ładne.. ale nie pasuje. :D
Buka napisał/a:
Sadakomil napisał/a:
muzyką, czytaniem książek
jaką, jakimi?
Muzyka.. ogólnie metal i rock, przeżyję jeszcze reggae - dotyczy tylko pewnej ilości kawałków, oraz czasami punk. Co do innych rodzajów muzycznych to raczej jestem tolerancyjna, lecz osobiście nie mam zamiaru słuchać.
Książki, to różnie. Najczęściej fantasy (np.: dzieła Terrego Pratchetta, Tolkiena itp.), nie gardzę również książkami w postaci lektury szkolnej (np.: 'Dzieci z Bullerbyn', 'Ania z Zielonego Wzgórza', czy też 'Chłopcy z placu broni' itp.)
Buka napisał/a:
Sadakomil napisał/a:
rysowaniem, pisaniem.
co piszesz, co rysujesz? W razie czego zapraszamy do działu "pochwal się"
Dlaczego masz taki nick a nie inny?
I jeszcze raz witam cię ładnie
Piszę by zabić czas, opowiadania typowo fantastyczne, czasem zdarzy mi się napisać coś w stylu wiersza.. ale nigdy mi to nie wychodzi.
A rysuję różne postacie, też fantasy. ^^'
Taki fetysz.
Nick.. Sadakomil.. Ach to długa historia. Ma coś w spólnego z Sadako występująca w filmie pt.: 'Ring" wersji Japońskiej ^^'
Nocowałam pewnej nocy u przyjaciółki, jak wiadomo wtedy ludziom odbija.. wymyślają różne pierdoły, a żeby nie zanudzać, to powiem w skrócie, że 'Sadakomil' to jak Actimel na bakterie tylko, że on jest na tą.. Sadako. Hyh.. nawet stronę zrobiłyśmy na informatyce o nim, na szczęście nauczycielka miała poczucie humoru, inaczej by nie zaliczyła.
BlackSmile napisał/a:
Sadakomil napisał/a:
rysowaniem, pisaniem..
Jak większość ludzi?
Chodzi mi o ludzi, których.. znam :D To dla mnie raczej większość ;)
Nie wiem jak to tutaj jest. ;)
_________________ 'Mówią, że tutejszy upał i tutejsze muchy mogą człowieka doprowadzić do szaleństwa. Ale nie trzeba w to wierzyć – tak jak nie wierzył ten jaskrawy, jasnofioletowy słoń, który właśnie przejechał obok na rowerze.'
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Przez przypadek, źle wpisałam adres pewnej stronki, taka.. drobna literówka.
_________________ 'Mówią, że tutejszy upał i tutejsze muchy mogą człowieka doprowadzić do szaleństwa. Ale nie trzeba w to wierzyć – tak jak nie wierzył ten jaskrawy, jasnofioletowy słoń, który właśnie przejechał obok na rowerze.'
Hyh.. nawet stronę zrobiłyśmy na informatyce o nim, na szczęście nauczycielka miała poczucie humoru, inaczej by nie zaliczyła.
Ooo... pokaż ;D
http://sadakomil.glt.pl/ :) Po 2 tygodniach pisania nowych tekstów uznałam, że to się już po prostu robi nudne, więc strona teraz tylko sobie stoi i w sumie dobrze. ^^
BlackSmile napisał/a:
Sadakomil napisał/a:
Przez przypadek, źle wpisałam adres pewnej stronki, taka.. drobna literówka.
Kurcze, kolejna osoba, która dzięki temu tu trafiła xD
To chyba dobrze.
_________________ "Operacja wyrwania serca, przeprowadzona w normalnych warunkach jest całkowicie bezbolesna. Trwa od dwóch do trzech minut. Zostaje po tym blizna, zwana również świętym spokojem."
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum