Cześć :D
Szukam fajnego forum, jak mi się tu spodoba i mnie miło przywitacie, to napszę o sobie coś więcej. xD Jak na razie witam wszystkich - bywajcie!
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Okeeej, niech Wam będzie. :D
Jestem Ania, mam 16 lat (jeszcze przez niecały miesiąc :P), lubię czytać (głównie fantasy i kryminał, ale wszystko inne też xD), śpiewać (chociaż nie umiem, ale tego właściwie nie musicie wiedzieć ^^), śmiać się i generalnie jestem wesołym człowiekiem. :D Poza tym, hmm... Co właściwie chcielibyście wiedzieć? :P
Ooo jak ładnie :) cieszymy się, że co nieco o sobie napisałaś :)
Jakiej muzyki słuchasz?
Jak trafiłaś na to forum?
Dlaczego "biedroneczka"?
Jak mi się coś nasunie na myśl, to jeszcze napiszę :p
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...
Hmm, jeśli chodzi o muzykę, to głównie rock i jazz (Sinatra, Norah Jones, Michael Buble, Louis Armstrong, The Kooks, Queen, Kaiser Chiefs i tak daaalej :D).
Pytanie nr 2 - na forum trafiłam chyba z innego forum, był tam temat "ulubiona strona internetowa" czy coś takiego. Ktoś podał linka i zajrzałam.
A "biedroneczka"... Nie wiem, tak jakoś wyszło, kiedyś przypadkowo gdzieś się tak zarejestrowałam i już tak zostało.
Witaj Aniu ;) Jakich autorów fantasy sobie cenisz? :D
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Śmierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszczą oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności
Witaj, Mogget.
Najbardziej chyba Tolkiena, dalej może Terry Pratchett (chociaż jego nie wszyscy lubią, bo, jak dla mnie, jest dość, hmm, specyficzny" ), ostatnio koleżanka polecała mi też książki (konkretnie "Siewcę wiatru") Mai Lidii Kossakowskiej, miałam zabrać się za Sapkowskiego... Dużo przede mną. xD
Aaa, jeszcze jakiś czas temu wpadł mi w ręce "Cmętarz zwieżąt" Kinga - genialne! Muszę koniecznie przeczytać coś jeszcze (może ktoś mógłby mi coś polecić? ^^). Niestety, najpierw czeka mnie "Potop". -.-
A tak z innej półki - wielbię też Agathę Christie.
Witaj, Mogget.
Najbardziej chyba Tolkiena, dalej może Terry Pratchett (chociaż jego nie wszyscy lubią, bo, jak dla mnie, jest dość, hmm, specyficzny" ), ostatnio koleżanka polecała mi też książki (konkretnie "Siewcę wiatru") Mai Lidii Kossakowskiej, miałam zabrać się za Sapkowskiego... Dużo przede mną. xD
Aaa, jeszcze jakiś czas temu wpadł mi w ręce "Cmętarz zwieżąt" Kinga - genialne! Muszę koniecznie przeczytać coś jeszcze (może ktoś mógłby mi coś polecić? ^^). Niestety, najpierw czeka mnie "Potop". -.-
A tak z innej półki - wielbię też Agathę Christie.
Aaaa Lubię Cię Pratchett to mistrz nad mistrzami :D Siewcy jeszcze nie czytałem (mało funduszy na książkowe zakupy) za to czytałem ostatnio nową książkę "Głową w mur" Rafała W. Orkana - dośc ciekawe ;) Sapkowski jakiś taki dla mnie nieszczególny - z polskich autorów cenię sobie nieżyjącego już Zajdla :)
Cmętarz zwieżąt to obok Bastionu (polecam^^) najlepsza książka Kinga jaką czytałem, a było ich sporo ;)
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Śmierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszczą oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności
Siewcy jeszcze nie czytałem (mało funduszy na książkowe zakupy)
Dokładnie... A w bibliotece zasoby takich książek ubogie.
Mogget napisał/a:
Cmętarz zwieżąt to obok Bastionu (polecam^^) najlepsza książka Kinga jaką czytałem, a było ich sporo ;)
Oo, poszukam w takim razie. Tylko, kurczę, ten "Potop" nade mną wisi... "Czytam" już od stycznia, a dotarłam na setną stronę pierwszego tomu. -.- Mam jeszcze jakieś góra dwa tygodnie na resztę. xD
A czytał ktoś z Was może "Trylogię Czarnego Maga"? Ja czytałam tylko "Gildię magów", chociaż nie jakaś rewelacja, to przyjemnie się czytało i nie zauważyłam nawet, kiedy skończyłam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum