Na imię mi Justyna.
Rocznik '91, w czerwcu stuknęła mi siedemnastka.
Mieszkam w Toruniu.
A trafiłam tu z gugli. Bo mi się nudziło.
Ogólnie nie umiem o sobie pisać, pytajcie, jeżeli chcecie wiedzieć co¶ więcej.
Czym się interesujesz?
Jakiej muzyki słuchasz?
Jaki rodzaj ksi±żki i filmu najlepiej ci pasuje?
Do jakiej szkoły chodzisz, na jaki profil?
Dlaczego masz taki nick i czemu taki?
No i witam ładnie
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Ciężko powiedzieć... Głównie muzyka, niestety brak talentu sprawia, iż tylko pochłaniam, nie tworzę. No i literatura. Ostatnio przepadłam w poezji Wojaczka.
Cytat:
Jakiej muzyki słuchasz?
Rock alternatywny & podobne.
Buka napisał/a:
Jaki rodzaj ksi±żki i filmu najlepiej ci pasuje?
Ksi±żki - wszelkiego rodzaju fantastyka, jak i również thrillery psychologiczne (tu ukłon w stronę Harris'a, jednego z moich ulubionych autorów).
Filmu - hm, sama nie wiem. Raczej nie mam ulubionego rodzaju, po prostu film musi mieć to CO¦. Albo być wyreżyserowany przez Tarantino. Albo być hiszpańskim horrorem. Maj± klimat.
Cytat:
Do jakiej szkoły chodzisz, na jaki profil?
Szkoła prywatna, profil żaden. W pierwszej klasie wszystko ogólnie, od tego roku rozszerzamy przedmioty maturalne.
Buka napisał/a:
You Enjoy Life.
A poza tym ostatnio zaczęłam słuchać Yelle, trochę o niej czytałam i tam znalazłam to hasło.
_________________ I trzeba być wielkim przyjacielem i mocnym przyjacielem, żeby przyj¶ć i przesiedzieć z kim¶ całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny.
_________________ I trzeba być wielkim przyjacielem i mocnym przyjacielem, żeby przyj¶ć i przesiedzieć z kim¶ całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny.
Buka napisał/a:
Dziwnie ułożone pytanie... xD
oups dzięki za zwrócenie uwagi o czym¶ innym my¶lałam miałam napisać moje tradycyjne pytanie "dlaczego masz taki nick i co on znaczy albo czemu nie inny;)"
No ale wy rozumne jeste¶cie więc wiecie co mi chodziło ;P
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Witamy ;]
Ostatnio zawsze trafiam na te kawałki powitalne jak już wszyscy (no, może prawie) się przywitali... Pech
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Witam, wydajesz się mi interesuj±c± osob± -- poza tym mamy podobny gust (wnioskuję po literaturze, muzyce, jak± słuchasz i filmach).
Mam nadzieję, że się szybko nie zniechęcisz i będziesz się aktywnie udzielać.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum