Witam^^
Autor
Wiadomo¶ć
Ania
(:
Wysłany: 2008-09-26, 18:44
BlackSmile napisał/a: Jestem na biol-chemie
Chemia jest fajna, ale biologi nienawidze q:
BlackSmile napisał/a: `Happysad, Dżem, Akurat, Republika,Nirvana, Metallica,Avenged Sevenfold, Nightwish, Honor, Agnieszka Chylińska [...] stare piosenki`
A ja Cię za to lubię :P
To ja już lubię Was i to forum i mysle, że zostane tutaj na dłużej ( o ile mnie nie wygonicie), bo na większo¶ci for to słuchaj± samego techna q:
_________________"Najbardziej straconym dla człowieka jest dzień, w którym się nie ¶miał."
BlackSmile
Użytkownik Miesi±ca Fruktoza ^^
Wysłany: 2008-09-26, 18:45
Też nie lubię techna :P
Ania napisał/a: o ile mnie nie wygonicie
Będziemy Cię tu sił± trzymać ;]
_________________`Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jeste¶my stworzeni z dwóch kontrastuj±cych idei: miło¶ci i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Everybody lies! :P
Ania
(:
Wysłany: 2008-09-26, 19:03
BlackSmile napisał/a: Też nie lubię techna :P
http://pl.youtube.com/watch?v=QUC_RHFkq40 - Przepraszam, ale powstrzymać się nie mogłam q:
Ale niektóre kawałki techna s± fajne (:
BlackSmile napisał/a: Będziemy Cię tu sił± trzymać ;]
Teraz tak mówisz, bo mnie jeszcze nie znasz. Ale zobaczysz - będziecie mieli mnie wszyscy do¶ć ( o ile już nie macie) q:
_________________"Najbardziej straconym dla człowieka jest dzień, w którym się nie ¶miał."
Buka
I will be always...
Wysłany: 2008-09-26, 20:52
Ania napisał/a: Teraz tak mówisz, bo mnie jeszcze nie znasz. Ale zobaczysz - będziecie mieli mnie wszyscy do¶ć ( o ile już nie macie) q:
my się tak łatwo nie poddajemy ;P
"do kołyski" <--t± piosenkę to normalnie kocham xD
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Ania
(:
Wysłany: 2008-09-26, 21:01
Cytat: my się tak łatwo nie poddajemy ;P
Ja też nie. Bede Was wkurzała, aż bana dostane q:
Buka napisał/a: "do kołyski" <--t± piosenkę to normalnie kocham xD
No na też (:
Buka
I will be always...
Wysłany: 2008-09-26, 21:16
no to powodzenia miej nadzieję, zobaczymy kto kogo wymęczy;))
chociaż mówi±c skromnie to na naszym forum s± same grzeczne dzieci więc damy radę
Ania
(:
Wysłany: 2008-09-26, 21:26
Buka napisał/a: no to powodzenia
Nie jestem przes±dna, ale dla bezpieczeństwa nie dziękuję q: I Tobie też życzę powodzenia (:
Buka napisał/a: miej nadzieję,
Zawsze j± mam (:
Buka napisał/a: zobaczymy kto kogo wymęczy
No oczywi¶cie, że ja Was...
Widzisz jak±¶ inn± opcję? q:
A tak wogóle to to jest niesprawiedliwe, bo Was jest więcej, a ja jestem jedna q:
Buka napisał/a: chociaż mówi±c skromnie to na naszym forum s± same grzeczne dzieci więc damy radę
Same grzeczne? Chyba zapomniałas o sobie q:
Buka
I will be always...
Wysłany: 2008-09-26, 21:30
Ania napisał/a: Same grzeczne? Chyba zapomniałas o sobie q:
ja spo¶ród tego towarzystwa jestem najgrzeczniejsza nikt nie zaprzeczy
Ania napisał/a: A tak wogóle to to jest niesprawiedliwe, bo Was jest więcej, a ja jestem jedna q:
ee wcale nie jest nas wiecej zazwyczaj każdy robi co¶ na swoj± ręke więc nie będziemy cię męczyć zbiorowo ;D
Ania
(:
Wysłany: 2008-09-26, 21:32
Buka napisał/a: ja spo¶ród tego towarzystwa jestem najgrzeczniejsza
Taa...
Buka napisał/a: nikt nie zaprzeczy
Ok, ok bede siedziała cicho q:
Buka napisał/a: ee wcale nie jest nas wiecej zazwyczaj każdy robi co¶ na swoj± ręke więc nie będziemy cię męczyć zbiorowo ;D
No, to całe szczę¶cie q:
BlackSmile
Użytkownik Miesi±ca Fruktoza ^^
Wysłany: 2008-09-27, 11:07
Ania napisał/a: http://pl.youtube.com/watch?v=QUC_RHFkq40 - Przepraszam, ale powstrzymać się nie mogłam q:
Ale niektóre kawałki techna s± fajne (:
Ogl±dałam to kiedy¶ ;P
Może z Tob± jednak jako¶ wytrzymamy
Buka napisał/a: ja spo¶ród tego towarzystwa jestem najgrzeczniejsza nikt nie zaprzeczy
Nikt...
_________________`Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jeste¶my stworzeni z dwóch kontrastuj±cych idei: miło¶ci i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Everybody lies! :P
WifeOfDevil
\m/
Wysłany: 2008-09-28, 17:41
Ania napisał/a:
"Do kołyski", "Wehikuł czasu", "W życiu piękne s± tylko chwile", "Naiwne pytania", "Zapal ¶wieczkę", "Whisky".
Dziwię się, że nikt Ci nie zwrócił uwagi, że "Naiwne pytania" to wła¶nie "W życiu piękne s± tylko chwile"...
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Ania
(:
Wysłany: 2008-09-28, 18:48
WifeOfDevil napisał/a: Dziwię się, że nikt Ci nie zwrócił uwagi, że "Naiwne pytania" to wła¶nie "W życiu piękne s± tylko chwile"...
Wiem. Zupełnie przez pomyłke to napisałam.
Przepraszam za bł±d (:
nana
Wysłany: 2008-09-29, 18:45
Witaj moja imienniczko :) Pozdrawiam cię serdecznie
_________________www.popiszmy.pl
Doł±cz i ty!