Jak zakładasz temat to rób to jasno, tak żeby inni wiedzieli o co chodzi.
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2008-08-30, 22:57
Ok ok pora pobudzić ten temat. Kikosowi chodzi o to, czy my oglądaliśmy ten film i czy nam się podobało. Ja odpowiem tak:
Oglądałem wszystkie część, bardzo mi się podobały. Chciałbym kiedyś zobaczyć ten film w wresji rozszerzonej.
BUKA co to Ciebie, to radziłbym troszczekę zniżyć ton, bo widzę, że lubisz krytykować userów.
BUKA co to Ciebie, to radziłbym troszczekę zniżyć ton, bo widzę, że lubisz krytykować userów.
czy ja Cię kiedyś bez przyczyny skrytykowałam? nie sądzę. I czy w tym temacie kogoś skrytykowałam? też zdaje mi się że nie
A tak btw to ty zdolny jesteś, wiesz jakim tonem ja to pisałam..
Dobra nie robiąc offtopu: oglądałam wszystkie części, podobało sie, najbadziej "Dwie wieże"
Oglądałam wszystkie części, ale czytałam również wszystkie i stwierdzam, że książki milion razy lepsze.
x)
Chociaż film też cudowny, ale nie może równać się z książką.
U mnie sytuacja wygląda tak. Poszliśmy z klasa na pierwszą cześć, usnęłam w połowie. Poszliśmy na druga, udało mi się zasnąć po 15 minutach. Na trzecią wzięłam już poduszkę. miałam pecha, że wyjście do kina było obowiązkowe. Na szczęście nie szło z naszej kieszeni, tylko z klasowego. Nie usnęłam nigdy na żadnym filmie oprócz tych trzech. To chyba nie świadczy o tym, że był fajny.
Po obejrzeniu pierwszej części moje uczucia były mieszane. Nie zasnęłam tak jak Miu, ale też nie mogę powiedzieć, że mi się podobało. Częściowo moje zdanie wynika pewnie z tego, że nie lubię tego rodzaju filmów. Dalszych części nie oglądałam.
_________________ "Proszę nie mów muszę odejść, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet jeśli to co było już nie wróci,
nawet jeśli dziś już nic to nic nie znaczy."
Ja oglądałam tylko I część. Bardzo mi się podobała, ale nie miałam okazji oglądać dalszych, jednak sięgnęłam po książki. I to mi w zupełności wystarcza ;) Książki są zawsze lepsze od filmów, przynajmniej dla mnie.
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Oczywiście.
Jak dla mnie film jest genialny :)
Nie wiem jak można na nim zasnąć.
Hmm.
No nie wiem, może to jednak jest kwestia gustu, ale jakoś ni mogę tego pojąc xD
Kocham ten film, i książki :D
Wszystkie części "Władcy pierścieni" to świetne filmy, w pełni oddają klimat książek, chociaż moja ulubiona to właśnie "Drużyna Pierścienia". ;)
A że niedługo na TVN "Dwie Wieże", to sobie odświeżę, "Powrót Króla" też pewnie będzie. ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum