Mam odżywkę do łamiących się i zniszczonych włosów. Muszę używać, bo codziennie je prostuje i się niszczą. Nie używam masek, ani nic takiego, nie mam na to czasu.
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozstąpiła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczęście oddam życie...
Szampon, odzywka. No i żeby jakoś na co dzień wyglądały, to żelu używam.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
teraz jest problem z wlosami bo jest cieplo ale ja swoje wywijam mniej wiecej jak ta pani
http://www.kobieta.pl/uro...azane-z-upalem/
:)
generalnie to juz mam ich dosc i obetne i bedzie spokoj, o.
ja ostatnio ciapie włosy jedwabiem :) zobaczymy może sie poprawi ich kondycja bo chce aby mi szybko rosły gdyż do ślubu chce miec po pupe abym mogła je delikatnie podciąc i fajnie ścieniować a potem pokrecić
Ostatnio zaczęłam używać odżywki Mrs. Potters (nie pamiętaj jakiej dokładnie) i muszę stwierdzić, ze jestem zadowolona. Jak nigdy. Kiedyś musiałam wlać litr odżywki, żeby móc spokojnie rozczesać włosy, a tej wytraczy odrobina i włosy są miękkie i takie inne. :)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
szampon pantene (chyba intensywna regeneracja) taki srebrno zielony, bardzo dobry + do tego odżywka ze spłukiwaniem i taka na noc (obie z tej samej serii)
pianka l'oreala, taka różowa, na puszystość (taka do używania z suszarką)
lakier sporadycznie -- ale lubię timotei
jestem wierna tym kosmetykom raczej.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
szampon garnier fructis czy jakoś tak. Takie mieciutkie włosy po nim są:P No i fryzjer regularnie, bo dość szybko mi sie rozdwajają, ale aktualnie zapuszczam wiec tylko koncowki:P
_________________ To nie my przychodzimy na świat, lecz świat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały świat w prezencie
Head & shoulders + odżywka z Timotei'a.
Mam łupież, a inne szampony na mnie nie skutkują, więc tylko H&S. A odżywkę Timotei'a lubię, o ładnie pachnie
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Zaczynam zarastać o_O już jakieś trzy miesiące od ostatniej wizyty u fryzjerki. Trochę mnie wkurza grzywka, ale zobaczymy ile jeszcze wytrzymam ^^
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Śmierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszczą oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum