Forum Młodzieżowe, wielotematyczne Strona Główna

Ogłoszenie 

Witamy wszystkich nowych userów, zapraszam do rejestracji :)

Zostań Użytkownikiem Miesiąca i zdobądź cenne nagrody:)

Poprzedni temat «» Następny temat
Wojewódzki vs Majewski
Autor Wiadomość
BlackSmile 
Użytkownik Miesiąca
Fruktoza ^^

Otrzymał 4 piw(a)

83.93 Punktów
Wysłany: 2009-01-17, 12:44   Wojewódzki vs Majewski

Kojarzycie tych panów, prawda? ^^
Którego z nich bardziej lubicie?
Dlaczego? ;)

Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose

Everybody lies! :P
Wyœlij buziaka autorowi tego posta

XxJustaxX 

Otrzymał 1 piw(a)

14.64 Punktów
Wysłany: 2009-01-17, 12:53   

Za żadnym z panów nie przepadam. I jeden i drugi grają mi na nerwach. Może Majewski trochę bardziej... robi z siebie nie wiadomo jakiego kretyna i uważa, że jest to śmieszne. Podobnie jest w Wojewódzkim, ale jego jeszcze znieść mogę, czasami nawet się pośmieję, jak coś powie. Ale tak jak już wspomniałam, ani za jednym ani za drugim nie przepadam.
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...

Bramka 

52.17 Punktów
Wysłany: 2009-01-17, 13:13   

wolę Wojewódzkiego, bo nie musi robić ciekawego programu posługując się filmikami z youtube. Poza tym jego rozmowy z ludźmi, których zaprasza są zabawne.
Czasem zdarzają mu się odcinki zbliżające sie do poziomu nieco żałosnego, ale rzadko, nie ma programów idealnych.
Wojewódzki, wbrew pozorom, jest inteligenty i błyskotliwy, robi z siebie debila ale (nie wiem jak to nazwać) tak inteligentnie, zawsze wie co powiedzieć. I on nie robi tego programu dla idiotów, a czasme mam wrażenie że Szymon właśnie dla takich ludzi to robi...
Szymon podnieca sie mówiąc nieśmieszny dowcip po czym czeka na rekacje publiczności. U Kuby tego nie widzę, u niego, takie odniosłam wrażenie, publiczność ma rekacje (śmiech, oklaski) naturalne, a u Majewskiego sterowane przez pojawiający się napis, co mają robić...
Wojewódzki jest wg mnie naturalny w tym co robi, Majewski wrecz przeciwnie...

BlackSmile 
Użytkownik Miesiąca
Fruktoza ^^

Otrzymał 4 piw(a)

83.93 Punktów
Wysłany: 2009-01-17, 13:25   

A ja uwielbiam Kubę Wojewódzkiego ;)
Mimo wszystko inteligentny człowiek. Wiec co ma w każdej sytuacji powiedzieć. Ironiczny, chamski, ale wzbudza sympatię.

Do Majewskiego raczej nic nie mam. Stara się być śmieszny, czasem mu to wychodzi ;)

Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose

pola 

2.90 Punktów
Wysłany: 2009-01-17, 14:56   

Wolę Wojewódzkiego, bo jakby nie było uważam go za człowieka inteligentnego. Czasami robi się z siebie idiotę, ale kto tego nie robi w dżungli jaką jest show biznes. Za programem Majewskiego nie przepadam. Totalnie nie śmieszą mnie jego żarty i wszelkie fotomontaże, filmiki, pełno podobnych można znaleźć w internecie.

WifeOfDevil 
\m/

Otrzymał 1 piw(a)

57.08 Punktów
Wysłany: 2009-01-17, 21:27   

A ja się nie zgadzam. Ja wolę Majewskiego. Po prostu Wojewódzki jest moim zdaniem zbyt chamski. A Majewski ma w swoim programie różne urozmaicenia, które mi tam przypadły do gustu.
,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose :mrgreen:

Gother 

1.50 Punktów
Wysłany: 2009-01-17, 22:26   

Kuba ma fajny program :mrgreen: ale Majewski to porażka wcale mnie nie śmieszy a wręcz denerwuje, :evil: nie mogę znieść jego programu.

Przemek 

Wysłał 1 piw(a)

9.19 Punktów
Wysłany: 2009-01-18, 19:38   

Ja się przyłączam do Wife. Wolę Majewskiego, bo mnie właśnie śmieszy jego program. Zwłaszcza, jak sobie robi jaja z naszych polityków w "Rozmowach w tłoku'. A Wojewódzki właśnie mnie wkurza. Pacan robi przed kamerą z siebie błazna, popełniając te swoje wariactwa.

BlackSmile 
Użytkownik Miesiąca
Fruktoza ^^

Otrzymał 4 piw(a)

83.93 Punktów
Wysłany: 2009-01-18, 19:48   

Przemek napisał/a:
Pacan robi przed kamerą z siebie błazna, popełniając te swoje wariactwa.

Jakie wariactwa? Inteligenty człowiek z oryginalnym poczuciem humoru. No cóż, nie każdy potrafi to docenić ^^

Axl Rose

Przemek 

Wysłał 1 piw(a)

9.19 Punktów
Wysłany: 2009-01-18, 19:50   

Nie wszyscy muszą go lubić.

BlackSmile 
Użytkownik Miesiąca
Fruktoza ^^

Otrzymał 4 piw(a)

83.93 Punktów
Wysłany: 2009-01-18, 19:59   

Nie musisz go lubić, ale człowieka nie znasz, więc nie obrażaj ;)

Axl Rose

lisette 

18.00 Punktów
Wysłany: 2009-01-19, 00:09   

no ja też uważam Wojewódzkiego za showmena o raczej przeciętnym intelekcie (i hm szczerze mówiąc, to mało kogo nabiera swoimi -- bardzo chwytliwymi swoją drogą -- żartami). owszem, zdarza mu czasem rzucić trafną uwagę, ale w przeciwieństwie do wielu nastolatek nie podziwiam go/nie uznaje za swojego idola/w ogóle nie lubię.
z Majewskim dużej styczności nie mam, bo nie przepadam za programem, który prowadzi i bardzo rzadko go oglądam.

więc co tu dużo mówić... nie przepadam za tymi panami i preferuję bardziej wyszukane poczucie humoru (:

Bramka 

52.17 Punktów
Wysłany: 2009-01-19, 16:44   

lisette napisał/a:
w przeciwieństwie do wielu nastolatek

wątpie żeby w przeciwieństwie. Przynajmniej rzadko która moja znajoma mniej wiecej w moim wieku go lubi. Większość ogląda Majewskiego, Wojewódzkiego nie lubią.

lisette 

18.00 Punktów
Wysłany: 2009-01-19, 16:55   

o, widocznie trendy się odwracają
za "moich czasów" -- tzn. pierwszy "Idol" itd. Wojewódzki był uwielbiany przez dużą większość moich klasowych koleżanek (i, o zgrozo, kolegów też). W zasadzie nawet nie wiem dokładnie jak to jest teraz, bo wśród moich znajomych kłócimy się raczej o showmenów takich jak Dawkins, a nie Majewski.

Odpowiedz do tematu