Za żadnym z panów nie przepadam. I jeden i drugi grają mi na nerwach. Może Majewski trochę bardziej... robi z siebie nie wiadomo jakiego kretyna i uważa, że jest to śmieszne. Podobnie jest w Wojewódzkim, ale jego jeszcze znieść mogę, czasami nawet się pośmieję, jak coś powie. Ale tak jak już wspomniałam, ani za jednym ani za drugim nie przepadam.
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...
wolę Wojewódzkiego, bo nie musi robić ciekawego programu posługując się filmikami z youtube. Poza tym jego rozmowy z ludźmi, których zaprasza są zabawne.
Czasem zdarzają mu się odcinki zbliżające sie do poziomu nieco żałosnego, ale rzadko, nie ma programów idealnych.
Wojewódzki, wbrew pozorom, jest inteligenty i błyskotliwy, robi z siebie debila ale (nie wiem jak to nazwać) tak inteligentnie, zawsze wie co powiedzieć. I on nie robi tego programu dla idiotów, a czasme mam wrażenie że Szymon właśnie dla takich ludzi to robi...
Szymon podnieca sie mówiąc nieśmieszny dowcip po czym czeka na rekacje publiczności. U Kuby tego nie widzę, u niego, takie odniosłam wrażenie, publiczność ma rekacje (śmiech, oklaski) naturalne, a u Majewskiego sterowane przez pojawiający się napis, co mają robić...
Wojewódzki jest wg mnie naturalny w tym co robi, Majewski wrecz przeciwnie...
_________________ To nie my przychodzimy na świat, lecz świat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały świat w prezencie
A ja uwielbiam Kubę Wojewódzkiego ;)
Mimo wszystko inteligentny człowiek. Wiec co ma w każdej sytuacji powiedzieć. Ironiczny, chamski, ale wzbudza sympatię.
Do Majewskiego raczej nic nie mam. Stara się być śmieszny, czasem mu to wychodzi ;)
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Wolę Wojewódzkiego, bo jakby nie było uważam go za człowieka inteligentnego. Czasami robi się z siebie idiotę, ale kto tego nie robi w dżungli jaką jest show biznes. Za programem Majewskiego nie przepadam. Totalnie nie śmieszą mnie jego żarty i wszelkie fotomontaże, filmiki, pełno podobnych można znaleźć w internecie.
_________________ "Proszę nie mów muszę odejść, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet jeśli to co było już nie wróci,
nawet jeśli dziś już nic to nic nie znaczy."
A ja się nie zgadzam. Ja wolę Majewskiego. Po prostu Wojewódzki jest moim zdaniem zbyt chamski. A Majewski ma w swoim programie różne urozmaicenia, które mi tam przypadły do gustu.
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Kuba ma fajny program ale Majewski to porażka wcale mnie nie śmieszy a wręcz denerwuje, nie mogę znieść jego programu.
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2009-01-18, 19:38
Ja się przyłączam do Wife. Wolę Majewskiego, bo mnie właśnie śmieszy jego program. Zwłaszcza, jak sobie robi jaja z naszych polityków w "Rozmowach w tłoku'. A Wojewódzki właśnie mnie wkurza. Pacan robi przed kamerą z siebie błazna, popełniając te swoje wariactwa.
no ja też uważam Wojewódzkiego za showmena o raczej przeciętnym intelekcie (i hm szczerze mówiąc, to mało kogo nabiera swoimi -- bardzo chwytliwymi swoją drogą -- żartami). owszem, zdarza mu czasem rzucić trafną uwagę, ale w przeciwieństwie do wielu nastolatek nie podziwiam go/nie uznaje za swojego idola/w ogóle nie lubię.
z Majewskim dużej styczności nie mam, bo nie przepadam za programem, który prowadzi i bardzo rzadko go oglądam.
więc co tu dużo mówić... nie przepadam za tymi panami i preferuję bardziej wyszukane poczucie humoru (:
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
wątpie żeby w przeciwieństwie. Przynajmniej rzadko która moja znajoma mniej wiecej w moim wieku go lubi. Większość ogląda Majewskiego, Wojewódzkiego nie lubią.
_________________ To nie my przychodzimy na świat, lecz świat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały świat w prezencie
o, widocznie trendy się odwracają
za "moich czasów" -- tzn. pierwszy "Idol" itd. Wojewódzki był uwielbiany przez dużą większość moich klasowych koleżanek (i, o zgrozo, kolegów też). W zasadzie nawet nie wiem dokładnie jak to jest teraz, bo wśród moich znajomych kłócimy się raczej o showmenów takich jak Dawkins, a nie Majewski.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum