Już od przyszłego roku wstrzymują pobór do wojska.
Według mnie nie potrzebnie. Prawdziwy facet powinien się sprawdzić w każdych warunkach i w razie potrzeby walczyć za nasz kraj. Wcześniej wojsko trwało więcej niż teraz. Więc co im szkodzi pobyć te dwa miesiące w armii zawodowej? ;]
A teraz chłopaki każdymi możliwymi sposobami wymigują się od wojska.
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Więc co im szkodzi pobyć te dwa miesiące w armii zawodowej? ;]
9 miesiecy Kochana jest:)
2 miesiące to podczas studiów
Właściwie to fakt :)
bo za 10 lat np jakby wojna wybuchła <odpukać> to pierwszy kto by uciekał? meżczyzni bo oni szybsi od kobiet zazwyczaj :) a bronić sie nie umieją
z tymi tsutuażami to raczej nie:)
bo znam wiele wydziaranych żołnierzy bardzo wiele.
Co do homoseksualizmu - być może ale na komisji lekarze badają odbyt własnie w tym kierunku między innymi (aby wykluczyć homoseksualizm).
Poza tym wy6daje mi się że hetero nie pochwali się gejostwem bo faceci raczej hetero są anty nastawieni do homo a udawanie ich nie raz uważają za zniewage godności
Więc co im szkodzi pobyć te dwa miesiące w armii zawodowej? ;]
To, że np. ja przez dwa miesiące wakacji, zamiast zapieprzać z karabinem po górach i lasach, mogę popracować i zdobyć potrzebne do CV doświadczenie. Ponadto mając wojskowego w rodzinie wiem, że z plakatami i filmami to nasze wojsko raczej niewiele ma wspólnego.
Tertio - na jaką cholerę ścinają włosy?
buziak napisał/a:
Co do homoseksualizmu - być może ale na komisji lekarze badają odbyt własnie w tym kierunku między innymi (aby wykluczyć homoseksualizm).
Rozumiem, że mówisz z autopsji? A to pech, bo widzisz, mi na komisji na szczęście nic nie sprawdzali.
_________________ "Człowiek dlatego jest człowiekiem, że potrafi się zmieniać podług własnej woli"
To, że np. ja przez dwa miesiące wakacji, zamiast zapieprzać z karabinem po górach i lasach, mogę popracować i zdobyć potrzebne do CV doświadczenie. Ponadto mając wojskowego w rodzinie wiem, że z plakatami i filmami to nasze wojsko raczej niewiele ma wspólnego.
Jak to napisałeś zapieprzanie z karabinem po górach i lasach też Ci daje jakieś tam doświadczenie, którego nie zdobyłbyś nigdzie indziej.
phoebe napisał/a:
Tertio - na jaką cholerę ścinają włosy?
Też się zastanawiam
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum