Wysłany: 2008-03-25, 23:36 World Of Warcraft !! Najleprzy MMORPG NA SWECIE !
Witam chcialbym zachcecic was do gry World of Warcraft Naprawde jest to gra godna uwagi dla graczy lubiacych ten typ rozrywki gra jest czasochlona lecz przynosi wiele radosci z jej uzytkowania wszytkich chetnych do grania w te gre prosze o odwiedzanie forum WWW.Darkwizard.pl jest to najleprze polskie forum na temat tej oto Gry jestem na tym forum z elicie .. zakonu mroku Pozdrawiam !
Z MMORPG toleruję jedynie Lineage II, ale koleżanka gra w to i jej się podoba.
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2009-01-04, 15:24
Czy najlepszy na ¶wiecie tobym się nie zgodził. dla mnie lepszy jest Guild Wars, nie tylko dlatego, że jest darmowy, ale jest lepsza grywalno¶ć i w ogóle. Mój kumpel gra w WoW i płaci 50 zł miesięcznie.
World of Warcraft jest wg mnie najlepsze :)
Co prawda abonament jest drogi ale za to gra ma największ± grywalno¶ć i popularno¶ć !
A kolejny plus to to że została stworzona przez firmę Blizzard - twórców takich gier jak Diablo, Warcraft i Starcraft.
Ale to jest moje zdanie i możecie się z nim nie zgadzać ^^
_________________ Bo najważniejsze w życiu to i¶ć dalej...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum