Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy
Co sądzicie o całej akcji?
Biegacie z puszkami, a może tylko wrzucacie?
Zbieracie serduszka? <lol>
(nie wiedziałam, w którym dziale dać, mam nadzieję, że dobrze, a jak nie to przesuńcie)
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2009-01-11, 17:50
Ja to tam ignoruję. Kiedyś zbierałem te serduszka. Moi koledzy niektórzy chodzą z puszkami i zbierają forsę. Ale ja nigdy nie chodziłem i raczej nie będę chodził.
no ja jak co roku tylko wrzucam do puszki zawsze za późno się dowiaduje w tym roku w ogóle nie miałabym czasu.. jasełka ;d no ale zawsze wrzucam moze na następny rok w końcu mi sie uda
_________________ It's true that I dream less often
I'm not ashamed
Of that long December
The goodness bound by Satan it has been torn
With this baby's precious brow ready for thorns
In your masterpiece beautiful
You speak the unspeakable through
I love you too
Kiedyś chciałam chodzić z puszką ale się nie załapałam bo już za dużo wolontariuszy było. Obecnie to już nie chcę i nawet nie próbuję. Ale pieniążki wrzucam owszem:)
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Ja co roku sobie obiecuję, że się zgłoszę do zbierania i zawsze zapominam, kiedy to jest ;] Może w przyszłym roku... Póki co pozostaje mi wrzucanie do puszek i zbieranie serduszek
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
zbierać nie zbieram, ale wrzucam :) nawet mam w kieszeni serduszka z wczoraj, bo ich nie wyciągałem i nie naklejałem
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Śmierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszczą oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum