Forum Młodzieżowe, wielotematyczne Strona Główna

Ogłoszenie 

Witamy wszystkich nowych userów, zapraszam do rejestracji :)

Zostań Użytkownikiem Miesiąca i zdobądź cenne nagrody:)

Poprzedni temat «» Następny temat
Wpadki
Autor Wiadomość
buziak 
alfonsik

Buziaki: 7/3

13.98 Punktów
Wysłany: 2008-05-25, 20:04   Wpadki

Mieliscie takie smieszne sytuacje w ktorych byliscie bohaterami ?:)
tu mozecie opisac wszystkie swoje zabawne sytuacje :mrgreen: :mrgreen:

http://forum.inastolatki.pl/portal.php
http://www.loczus.pl
Wyœlij buziaka autorowi tego posta

MaLLinKa 
:* Kasia :*

Buziaki: 3/1

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-05-31, 14:45   

Ta.... np jedna taka historyjka :D
Cieżki dzień w szkole..
sposób odreagowania- bar i piwko... bylo nas 4... :d dziewczynki same ;p
No i jedno piwo za duzo... (nie tylko dla mnie):d ale JA... uznałam, ze brak mi milosci i zzaproponowałam wzajemne robienie sobie malinek :D i od tamtej pory tak zostało, ze Malinka :/ to wygaldalo starsznie głupio i smiesznie :/.. ale kazda robila kazdej... i cos nam powychodzilo, ale od mojego durnego pomyslu sie zaczeło

KaSiuLLka 

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-06-08, 15:59   

mam tak wiele tych sytuacji ze nawet nie pamietam tych najogrszych!
ale chyba jak tanczylam na ulicy a dopiero potem sie kaplam ze ludzie byli w samochodach!

aga1616 

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-06-28, 21:37   

KaSiuLLka napisał/a:
mam tak wiele tych sytuacji ze nawet nie pamietam tych najogrszych!
ale chyba jak tanczylam na ulicy a dopiero potem sie kaplam ze ludzie byli w samochodach!

hih nieźle :P moja znajoma w tramwaju tanczyła , a zapomniała ze za nami drugi wagon z ludźmi sie ciągnie:P

na szczescie chwilke trwał ten taniec:P

Buka 
I will be always...

Otrzymał 3 piw(a)

46.75 Punktów
Wysłany: 2008-11-09, 17:58   

w życiu dużo się różnych dziwnych wpadek ma. Najgorsze jest to że o niektórych się zapomina.
Kiedyś wyszłam na spacer. I pod domem mojej koleżanki siedziała taka otyła osoba, w czerwonej bluzce, myślałam że to ta moja znajoma. Więc podeszłam bliżej i krzyknęłam "cześć kochana". Ona się odwraca a tu się okazuje że to jej sąsiadka, plotkara taka stara. Więc ja szybko głowę w drugą stronę, burak na twarzy i szłam dalej, udawałam że to nie ja:)
Albo kiedyś wieczorem z koleżankami szłyśmy sobie po ulicy, i zaczęłyśmy śpiewać i wydzierać się. Wychodzimy z za zakrętu a te nagle w drugą stronę i uciekają. No to ja odwróciłam się i pobiegłam za nimi i zapytałam się czemu uciekamy:) A tam za rogiem stał akurat taki chłopak co się koleżance podobał, ze swoimi kolegami. I biedna się załamała że idiotkę z siebie zrobiła:)
No i parę razy weszłam w drzwi szklane, nie zauważając ich. Kiedyś w sklepie podeszłam do jakiegoś kolesia wrzuciłam mu coś do wózka i zaczęłam do niego nawijać, a on się do mnie odwrócił i się okazało że to jakiś obcy facet, a ja myślałam że to mój tato:)
E w ogóle, jak sobie coś przypomnę to dopiszę:)

Edit: a no i zapomniałabym. Kiedyś szłam z kolegą i koleżanką wieczorkiem, no i wpadłam na głupi pomysł i wzięłam kolegi bluzę zwinęłam ją w kłębek i wsadziłam pod bluzkę i to tak wyglądało jakbym brzuch taki miała. I akurat przechodziliśmy koło takich pań (starych plotkar, które całymi dniami siedziały na ławeczce i opowiadały sobie nowinki) a mój inteligentny kolega do mnie "skarbie, kopie już?". Te takie oczy wielkie. No i potem już następnego dnia cała moja mała miejscowoć, łącznie z moimi rodzicami, wiedziała że jestem w ciąży:) nie należy to do śmiesznych wpadek. Takie dziwne to było:) Jeszcze na dodatek parę dni później jedna z tych pań zobaczyła mnie (już bez "brzucha") i zapytała mnie czy to prawda. To jej odpowiedziałam. Że tak, 11 miesiąc:)

XxJustaxX 

Otrzymał 1 piw(a)

14.64 Punktów
Wysłany: 2008-11-10, 14:14   

Mi, jak na razie przypomina się tylko jedna taka historia. Jak sobie kiedyś coś jeszcze przypomnę, to na pewno od razu napiszę.
W supermarketach są drzwi, które się rozzuwają, jak ktoś chce wejść. No i ja chciałam wejść jak wszyscy przez te drzwi do sklepu. Przez jedne drzwi chodziło dużo ludzi, a drugie były puste. Więc sobie pomyślałam po co mam się z nimi wszystkimi cisnąc w tych jednych drzwiach, jak mogę przejść przez te puste. Trochę mnie zdziwiło dlaczego przez te drugie nikt nie wchodzi ani nie wychodzi. No i podeszłam, a drzwi się nie otwierały. Stoję, myślę i pukam palcem w szybę i mówię "Może byście się tak otwarły, bo ja bym wejść chciała". Koleżanki, które stały już w sklepie i patrzyły na mnie co ja robię, płakały ze śmiechu, a do mnie podszedł jakiś chłopak i mówi: "Przepraszam. Nie wiem czy nie dostrzegłaś karteczki, ale pisze, że drzwi są nieczynne i należy wejść tymi obok". Haha nieźle się uśmiałam. I w ogóle ten chłopak za mną stał, jak ja z drzwiami rozmawiałam :mrgreen: nigdy więcej tego nie powtórzę :)
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...

Odpowiedz do tematu