ja mam to szczę¶cie że rodzice nigdy przy nas nie przeklinali :) zawsze się pilnowali.
Moi starsi bracia mimo że przeklinaj± to nie robi± tego przy mnie, ja przy nich też nie. I jest fajnie:)
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
nie u mnie kiedy¶ rodzice się raczej hamowali teraz to mama mniej się hamuje tata stara się nadal kuzyna mam on przlekina w sumie od niego się najabardzije nauczyłam ale stram się ogólnie hamować w skzole rzadko keidy gło¶no przeklne a jak już to zorbię to się dziwi± xd
_________________ It's true that I dream less often
I'm not ashamed
Of that long December
The goodness bound by Satan it has been torn
With this baby's precious brow ready for thorns
In your masterpiece beautiful
You speak the unspeakable through
I love you too
Zdarzy sie przekl±ć. Swięty nie jestem, ale tez nie używam przekleństw jako przecinka i nie rzucam kur**mi na lewo i prawo. Przeklinam zazwyczaj jak jestem zły.
To u mnie mój ojciec używa wulgaryzmów No i dziwne bo młodsza o 2 lata siostra też.
A ja osobi¶cie raczej nie używam, chyba że mam do tego powód.
Hmm, szczerze powiedziawszy dziewczyny, które s± wulgarne ( oczywi¶cie to też zależy w jaki sposób ) niezbyt mnie "poci±gaj±". Przekleństwa u chłopaków/mężczyzn to zupełnie co innego i nie kłócić się o równouprawnienie
_________________ Bo najważniejsze w życiu to i¶ć dalej...
Przekleństwa u chłopaków/mężczyzn to zupełnie co innego i nie kłócić się o równouprawnienie
Mam taki zamiar
Rozumiem, że jak jaka¶ pusta laska klnie na prawo i lewo i używa pięknego słowa na k jako przecinka, to jest niesmaczne, ale tacy faceci także się zdarzaj± i też ich nie lubię Ale poza tym to każdemu się zdarza przekln±ć i kobiety maj± do tego takie same prawo, jak mężczyĽni
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Prawo oczywi¶cie, ale miałem na my¶li nadużywanie tych słów ;)
To nie pasuje do dziewczyn/kobiet z klas± xD
A u mężczyzn jest to bardziej akceptowalne, niż u kobiet ;] W sensie że takie słownictwo ^^
_________________ Bo najważniejsze w życiu to i¶ć dalej...
Prawo oczywi¶cie, ale miałem na my¶li nadużywanie tych słów ;)
A u mężczyzn jest to bardziej akceptowalne, niż u kobiet ;] W sensie że takie słownictwo ^^
Tzn. kobieta, która przesadnie przeklina nie jest kobiet± z klas±, a mężczyzna bez względu na to, jak często to robi, zawsze ma klasę? ^^
A zreszt± napisałam, że nadużywanie w przypadku obu płci również mi się nie podoba
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
nie nie nie, na pewno nadużywanie wulgrazymów nie jest bardziej akceptowane. Mnie to razi tak samo, zarówno u kobiet jak i facetów. Dziewczyn na szczę¶cie w moim otoczeniu takich wiele nie mam, za to chłopaków kilku sie znajdzie. Mnie się to kojarzy z wie¶niactwem i brakiem wychowania.
Zreszt± kilku chłopców już sobie temperuje i zwracam uwage żeby przy mnie nie przeklinali:P Już się ucz± i wreszcie można z nimi normalnie pogadać:-)
_________________ To nie my przychodzimy na ¶wiat, lecz ¶wiat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały ¶wiat w prezencie
Nie ma różnicy czy facet czy kobieta, je¶li nadużywa przekleństw jest osob± bez wychowania i tyle ;) Mi samemu zdarza się przekln±ć, jednak jeżeli jestem w towarzystwie dziewczyn, czy osób dużo starszych to już nie - s± w końcu jakie¶ granice:)
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
¦mierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszcz± oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolno¶ci
Macie kogo¶, np. w najbliższym otoczeniu ( rodzina, przyjaciele ), którzy kln± ?
Ale nie tak raz na jaki¶ czas, po prostu lekko przesadzaj± :)
Nie, nie znam takich osób. Albo inaczej: nie zadaję się z takowymi :)
A u mężczyzn jest to bardziej akceptowalne, niż u kobiet ;] W sensie że takie słownictwo
A ja się z tym się zgodzę. Mimo wszystko wulgaryzmy u facetów nie raż± tak bardzo jak u kobiet.
Nie lubię słuchać takich słów u obu płci, ale u dziewczyn jako¶ szczególnie mi to nie pasuje.
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jeste¶my stworzeni z dwóch kontrastuj±cych idei: miło¶ci i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum