Skoro temat o wf-ie to co lubicie najbardziej robić na nim ;>
Siata siata siata!!! I ręczna. :)
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Skoro temat o wf-ie to co lubicie najbardziej robić na nim
Hmm... chyba najbardziej lubię się rozciągać, gimnastykować :) uwielbiam to "szczypanie" w mięśniach jak "zastygnę" :p teraz ćwiczę nad szpagatem męskim, bo damski już potrafię :) Ciekawe czy zdołam osiągnąć cel...
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...
Skoro temat o wf-ie to co lubicie najbardziej robić na nim ;>
Kosz, kosz, kosz
Dzisiaj, w końcu mogłam zagrać w takiego porządnego kosza na lekcji wychowania fizycznego, co od początku roku szkolnego się nie zdarzało.
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Na wfie nie ćwiczę od 2,5 lat z powodu kolana..
Mam zamiast prawdziwej rzepki implant..
Jazda konno źle się skończyła :P
Ale żeby się nie roztyć staram się ćwiczyć codziennie w domu itd ;d
Lekkie ćwiczenia..
Na moje wf w szkole jest dobry :P
Bo gdyby nie on to może by większość z nas była grubaskami bez kondycji :P
_________________ ' Możesz zostać ile chcesz, obmyśliłam dla nas dobry plan ' . :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum