Forum Młodzieżowe, wielotematyczne Strona Główna

Ogłoszenie 

Witamy wszystkich nowych userów, zapraszam do rejestracji :)

Zostań Użytkownikiem Miesiąca i zdobądź cenne nagrody:)

Poprzedni temat «» Następny temat
Wycieczki szkolne
Autor Wiadomość
BlackSmile 
Użytkownik Miesiąca
Fruktoza ^^

Otrzymał 4 piw(a)

83.93 Punktów
Wysłany: 2008-10-24, 17:37   Wycieczki szkolne

Czy jeździcie na wycieczki szkolne ze swoją klasą?
Jak często?
Lubicie takie wypady? ;P

Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose

Everybody lies! :P
Wyœlij buziaka autorowi tego posta

Sławek 
Ewenement

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-10-24, 17:41   

Niestety wycieczki klasowe u nas są rzadkością ;( raz w roku tylko gdzieś jedziemy :P Bo trudno nas upilnować xD a wychowawca powiedział tak "ja za was alimentów nie będę płacił "lol... pewnie ze lubie takie wypady, zawszę są jakieś beki i ogólnie fajnie nigdy się się nie nudzi

Buka 
I will be always...

Otrzymał 3 piw(a)

46.75 Punktów
Wysłany: 2008-10-24, 19:21   

Często nie, ale zdarza się. Zazwyczaj nie chce mi się na te wycieczki jeździć (wynik lenistwa i ogólnego złego samopoczucia które miewam często). Ale, Buka no i tak jeździ;) i fajnie jest bo mam fajną i wesołą klasę, wcześniej też taką miałam, więc sama przyjemność;D

WifeOfDevil 
\m/

Otrzymał 1 piw(a)

57.08 Punktów
Wysłany: 2008-10-24, 19:36   

Rzadko jeździmy (dzięki naszemu wychowawcy :-/ ), ale jak już to zazwyczaj jeżdżę.
Czy lubię? A kto nie lubi dnia wolnego od szkoły? :D
,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose :mrgreen:

BlackSmile 
Użytkownik Miesiąca
Fruktoza ^^

Otrzymał 4 piw(a)

83.93 Punktów
Wysłany: 2008-10-25, 15:11   

A moja klasa rzadko dostawała pozwolenia na wycieczki.
Inni jeździli na 3 dniowe, a my zawsze tylko uczyć się i uczyć.
Może w tym roku, w nowej szkole będzie lepiej ;)
Jak już się jakaś wycieczka zdarzy, to żadnej nie opuszczę :P

Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose

Everybody lies! :P

nataszka 

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-10-25, 15:53   

U nas rzadko zdarzają sie kilkudniowe wycieczki. Problem z zebraniem osób itd. Chociaz mam nadzieje ze w tym roku pojedziemy gdzies :))
A cz lubie? Pewnie. Lepsze to niz siedzenie w szkole, a poza tym cos sie zwiedzi, zobaczy itd ;))

jadzia92 

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-10-30, 13:25   

U mnie w szkole często są organizowane różne wycieczki za granicę ;-) i nie tylko:P

lisette 

18.00 Punktów
Wysłany: 2008-11-04, 10:54   

Ja od pierwszej klasy podstawówki jeździłam na tzw. "zielone szkoły" (zwykle ok. 6-cio dniowe), które bardzo dobrze wspominam, zawsze mieliśmy z tego dużą radochę. W liceum zielonych szkół nie było, za to były dwu-, trzydniowe wycieczki (tu najmilej wspominam Lwów).

Hm, a teraz, na studiach, jeździmy głównie w góry, na murawy kserotermiczne itp., generalnie w różne dziwne miejsca, gdzie mamy "zajęcia terenowe", zazwyczaj to takie jednodniówki, albo seria wyjazdów codziennie (ale z powrotem do domu na noc). Jeżeli na dłużej -- zapewniają nam noclegi w stacjach badawczych itp. To wszystko jest za darmo, jest bardzo fajnie (bo ja się pasjonuję tym, co robię, a wiadomo -- wtedy łatwiej), ale oczywiście nie jeździmy tam wypocząć, tylko zrobić coś konkretnego, odpoczywamy tylko w przerwach. I oczywiście to jest obowiązkowe, nie ma "nie chce mi się".

aduś. 
little queen

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-12-29, 20:12   

no u mnie klasowcyh jest mało tylko wyjścia do kina targii coś a ze skzoły to dużo Paryż Londyn Austria w tym roku no i Włochy i niby do Australii miało być ale za duzo kasy za mo chętnych byłam na wielu wycieczkach i było super bo prawie stała ekipa i w ogóle git xd

The goodness bound by Satan it has been torn
With this baby's precious brow ready for thorns

In your masterpiece beautiful
You speak the unspeakable through
I love you too

Wykorzystam Cię jak zlew,
Ty mnie zresztą też!

Przemek 

Wysłał 1 piw(a)

9.19 Punktów
Wysłany: 2008-12-30, 12:27   

W podstawówce jeździłem na wszystkie wycieczki. W gimnazjum teraz nie jeżdżę na żadne. Straciłem chęć na ujeżdżanie gdziekolwiek z moją klasą. W ten czas, kiedy moja klasa jedzie gdzieś na kilkudniową wycieczkę, ja sobie robię wolne od szkoły. :-> :-D :mrgreen:

biedroneczka 

32.09 Punktów
Wysłany: 2009-05-02, 19:30   

Ja zawsze na wycieczki jeżdżę, mam fajną klasę (i w podstawówce, i w gimnazjum, i teraz też ^^) i w czasie takich wyjazdów możemy się jeszcze bardziej, że tak powiem, zintegrować, pośmiać i w ogóle. ^^
Byłam niedawno na wycieczce klasowej w Warszawie - było genialnie, może trochę mało zwiedziliśmy, ale atmosfera była naprawdę świetna. Jedna z najlepszych dotychczasowych wycieczek! :mrgreen: Równie miło wspominam też wyjazd z drugiej gimnazjum, byliśmy w Poznaniu i we Wrocławiu. Było co wspominać, ojjj, było... xD

kermit 

23.25 Punktów
Wysłany: 2009-09-14, 14:40   

teraz to juz mogę powiedzieć jeździłam ;P i lubiłam takie wypady bo ogólnie lubię podróżować ale udany wypad w 90% zależy od ekipy z która sie wybierasz tu akurat klasy:) jeśli sa zgrani ludzie to i wypad będzie fajny:) na takich wyjazdach tak naprawdę poznaje sie ludzi, bo takie relacje w szkolnej ławce to inna bajka:) jeśli ktoś ma możliwości przede wszystkim finansowe to zachęcam do takich wycieczek, może później będą ciężkie czasy i nie będzie okazji pozwiedzać..

Odpowiedz do tematu