Hmm głupio tak o sobie pisać, ale jak jest takie pytanie to już odpowiem Powiem może tak: mojemu facetowi podoba się najbardziej u mnie moja pupcia Fakt tez jestem zadowolona z niej.
Hmm głupio tak o sobie pisać, ale jak jest takie pytanie to już odpowiem Powiem może tak: mojemu facetowi podoba się najbardziej u mnie moja pupcia Fakt tez jestem zadowolona z niej.
heh...to widze, ze dokladnie tak samo, jak u mnie :) Poza tym jeszcze oczy mi sie podobaja i tyle chyba...Reszta tez nie ejst zla, ale to juz zalezy od humoru...
W jakim¶ tam temacie napisałam że nie wykorzystuję swoich walorów gdyż ich nie mam
Ciężko jest mi oceniać swój własny wygl±d, bo po tylu latach patrzenia się w lustro i przebywania ze sob± stwierdzić mogę że nie jestem w pełni zadowolona ze swojego wygl±du.
Ale jest co¶ co mi się podoba. Oczy. No i wszyscy mi zazdroszcz± ładnej figury ale ja jej docenić nie umiem niestety.
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Nio i mi równiez trudno siebie obiektywnie ocenić- jezeli tylko jest to możliwe ;)
Ja powiem tak co podoba sie mojemu facetowi- i przez to ja zaczełam to doceniać u siebie:)
Moj chłopak lubi moje nogi:) bo twierdzi że sa bardzo długie i zwracaj± uwage gdy mini mam i lubi moja figure głownie to wcięcie w tali i brzuszek oraz moje dłonie :)
z twarzy to cenie swoje oczy ale to ja osobi¶cie ;) i tylko tyle:)
Hmm ja lubie swoje wszystkie oczy :) Chyba wiadomo ocb ;]
_________________ NIE SŁUCHAM LUDZI KTÓRZY Sˇ GŁUSI CHOCIAZ SŁYSZˇ :]
Nie pamiętam tego,
Co warte zapomnień,Robię co lubię, Nie zważaj±c na słowa,Je¶li chcesz mnie skrytykować,
Lepiej milczenie zachowaj...
To, że ciężko mi w siebie tak podsumować Was nie zaskoczy. A to, że napiszę co ceni we mnie mój chłopak, pewnie tym bardziej nie wywoła szoku.
*Figura (pomimo tego, że nie jestem typem modelki),
*Usta (takie jakie¶ miękkie i w ogóle, przez balsamy i pomadki <3)
*Oczy (wyraziste)
*Policzki (pyzate)
*Biust
mi osobi¶cie : barki, szyja.
_________________ "Operacja wyrwania serca, przeprowadzona w normalnych warunkach jest całkowicie bezbolesna. Trwa od dwóch do trzech minut. Zostaje po tym blizna, zwana również ¶więtym spokojem."
Warto popracować nad ortografi± lub zainwestować w jak±¶ wtyczkę sprawdzaj±c± błędy (czy co¶ w tym stylu, nie znam się na tym), bo to raż±ce jest
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Ajj... mi to się raczej nic nie podoba :p tak już jestem dziwnie skonstruowana :) Chyba to tylko raz się sobie tak na prawdę podobałam ^^ Jak byłam ubrana, poczesana, umalowana na wesele :) jakbym tak na co dzień wygl±dała, to bym była na prawdę zadowolona :)
Znajomi mi mówi±, że mam ¶liczne oczka... szkoda tylko, że ja tego nie widzę...
Haha... kiedy¶ byłam na odwiedzinach u wujka w szpitalu i co¶ się tam u¶miechałam. Podeszła do mnie pielęgniarka i mi mówi, że mam ¶liczne zęby i że mam sobie o nie dbać. To mnie po prostu położyło na łopatki ^^
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mie¶ci się ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum