ojoj co ja bym zrobiła?... hmmm.. oczywiście kupiłabym sobie jakiś domek w górach najlepiej (wiadomo wypasiony taki)
Kupiłabym pewnie sobie parę rzeczy
Kupiłabym też nową chałupkę dla moich rodziców i może coś jeszcze.
Jakąś tam część pieniędzy wsadziłabym na kąto do banku żeby sumka rosła
Zapewne trochę kasy przeznaczyłabym na jakiś dom dziecka czy coś w tym stylu.
I pewnie straciłabym też trochę pieniędzy na podróże.
No i jak to często bywa, ogłupiałabym i stała się próżna i leniwa posiadając tyle pieniędzy
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Po pierwsze, pojechałabym do Finlandii
Częścią kasy podzieliłabym się z rodziną
Trochę bym przekazała na schroniska dla zwierząt i jakieś fundacje.
Zakupy też by były Na zasadzie "bierz co chcesz" xP Szaleństwo xD
Resztę kasy bym wpłaciła na jakieś konto, żeby się odkładało xD
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
To teraz ja wyliczam:
# Domek nad morzem, albo nie, lepiej w górach ^^
# Wyremontowałabym całkowicie swój pokój.
# Kupiła laptopa ;D
# Pojechałabym w jakąś daleką podróż. Na początek Hiszpania.
# Dała trochę rodzicom.
# Właciła na jakąś instytucję charytatywną.
# Jakieś ciuchy i kosmetyki oczywiście ;D
# A reszta niech idzie do banku i sobie rośnie [o ile będzie jakaś reszta] xD
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Po pierwsze- napewno nie kupowałabym jakiś pierdół- bo to zamrożenie gotówki w nieruchomościach :)
70 procent tej sumy przeznaczylabym na to aby pracowały na siebie
i się pieniązki rozmnażały:) abym miała stała dożywotnia duża pensje.
Pewnie założylabym jakąś działalnośc gospodarczą albo tez włożyła na lokate i aby mi procenty rosly ale lepsza ta pierwsza opcja:)
a reszte kasy wydałabym na odpicowanie naszego nowego domku :)
oraz wplaciłabym na jakiś fundusz dla moich dzieci na przyszłośc aby stać mnie było na nauke dla nich :)
utrzymywałabym domek i jeździłabym na wycieczki z dochodów które przyniosły mi te pieniążki
Po pierwsze- napewno nie kupowałabym jakiś pierdół- bo to zamrożenie gotówki w nieruchomościach :)
A co do nieruchomości, to przyszedł mi do głowy jeszcze jeden pomysł. Kupić mieszkanie np. w Krakowie i wynajmować. Teraz można dzięki temu dużo pieniędzy zebrać
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Otoz ja Zrobilabym Tak Dala Po Trochu Kasy Calej Mojej rodzince,pozniej przeznaczyla bym na potrzebujacych,zainwestowalabym zeby moja kaska rosla,A za reszte bym wydawala no i to chyba wszystko... a wlasciwe to nie jestem wymagajaca chcialabym tak 1mln hihihi...
Większość pisze, że dałaby potrzebującym. A jak by przyszło co do czego, to jestem ciekawa ile osób by dotrzymało słowa xD
ja myślę że bym słowa dotrzymała
10.000.000 złotych to dużo kasy. Ja nie mówię że bym wszystko oddała albo połowe, bo tyle to bym w życiu nie oddała
Ale serio sądzę że jakąś tam nie dużą sumę przeznaczyłabym na jakiś dom dziecka lub hospicjum i napewn na jakąś fundację pomagającą osobą z nowotworami
Za te 100.000.000 to ja do końca życia bym nic nie musiała robić
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
No, ja też bym na takie coś przeznaczyła. Bo to naprawdę dużo kasy. Jakbym miała taką kwotę, to bym się lepiej czuła, że komuś pomogłam, a nie wszystko dla siebie ;P
Axl Rose
Oddałabym część na dom dziecka , rodzicom i sobie bym kupiła Subaru i poleciała na Ibize .. reszta moze na konto.:)
_________________ NIE SŁUCHAM LUDZI KTÓRZY SĄ GŁUSI CHOCIAZ SŁYSZĄ :]
Nie pamiętam tego,
Co warte zapomnień,Robię co lubię, Nie zważając na słowa,Jeśli chcesz mnie skrytykować,
Lepiej milczenie zachowaj...
70 procent tej sumy przeznaczylabym na to aby pracowały na siebie
i się pieniązki rozmnażały:) abym miała stała dożywotnia duża pensje.
Pewnie założylabym jakąś działalnośc gospodarczą albo tez włożyła na lokate i aby mi procenty rosly ale lepsza ta pierwsza opcja:)
Ja dokładnie tak samo (:
No i jakiś fajny samochód bym sobie kupiła (:
Ale egoistyczna bym nie była, rodzicom też bym cos tak dała q:
_________________ "Najbardziej straconym dla człowieka jest dzień, w którym się nie śmiał."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum