_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
¦mierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszcz± oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolno¶ci
Bułgaria, Chorwacja, Tunezja. Chorwacje to mało pamiętam, bo mała byłam. Bułgaria... wła¶ciwie byłam w jednej wiosce i musiałam się co dzień smażyć na plaży. A Tunezja była ¶wietna
W planach mam odwiedzić Skandynawię, szczególnie Finlandię ;)
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Kilka razy Słowacja, raz Węgry i tyle:P Na Słowacje jak najbardziej chcę wrócić, zwłaszcza w góry, po prostu cudownie było, i do Tatralandii:P Ale w góry na Słowacje musze wrocic, jest tak pięknie, i tak chmury nisko... cudo:)
Na Węgrzech mi się też bardzo podobało, gdybym miała okazję to chętnei wrócę:)
_________________ To nie my przychodzimy na ¶wiat, lecz ¶wiat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały ¶wiat w prezencie
_________________ "Proszę nie mów muszę odej¶ć, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet je¶li to co było już nie wróci,
nawet je¶li dzi¶ już nic to nic nie znaczy."
Ja byłam w wielu krajach Europy, nie wiem, czy uda mi się wszystkie wymienić, pewnie o czym¶ zapomnę (:
zwiedziłam Ukrainę, Słowację, Czechy, Węgdy, Bułgarię, Rumunię, Grecję, Chorwację, Słowenię, Bo¶nię i Hercegowinę, Austrię, Włochy, Szwajcarię, Belgię, Francję, Wielk± Brytanię, Hiszpanię i te pomniejsze jak Monako, San Marino i Andora; a ponadto kilka stanów USA.
W Europie marzy mi się jeszcze koniecznie Skandynawia i Portugalia, za to najbardziej na ¶wiecie chciałabym pojechać do ¶rodkowej Afryki. Zobaczymy.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Niestety jak narazie byłam tylko na Słowacji, bardzo krótko.
Chciałabym zwiedzać i w wiele miejsc pojechać ale póki co nie było jak. Moi rodzice s± przywi±zani do jednego miejsca, ze względu na opiekę nad chor± babci± której samej nie zostawi±, a ja sama podróżować nie będę:)
Za parę lat nadrobię i mam nadzieję że co nieco zwiedzę:)
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum