Wymarzona randka?
hmm.. napewno w jakim¶ cichym miejscu, romantyczna.
Co by¶my robili? no to co się na randkach robi. Rozmowa, buzi buzi
Moja wymarzona randka szczerze wygl±dała by tak:
nie ważne gzdzie, nie ważne jak, ważne z kim
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
chciałabym pojechać w jakie¶ piękne miejsce.
np. do Paryża.
chyba wystarczyłoby mi tylko być tam z Nim, ale czerwone wino, albo szampan z truskawkami (afrodyzjak!) też by pewnie nie zaszkodziły.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Nigdy sie nie zastanawiałam napewno nie chciałabym super romantycznej randki bo mnie to nudzi. :P A takie jakie chciałabym miec juz miałam wiec ja nie marze na ten temat.;]
_________________ NIE SŁUCHAM LUDZI KTÓRZY Sˇ GŁUSI CHOCIAZ SŁYSZˇ :]
Nie pamiętam tego,
Co warte zapomnień,Robię co lubię, Nie zważaj±c na słowa,Je¶li chcesz mnie skrytykować,
Lepiej milczenie zachowaj...
Facet zaprasza mnie do siebie, na zrobion± przez siebie kolacje...nie musi to byc co¶ wymy¶lnego, wystarczy np.spaghetti ale zrobione przez niego:) Szampan, ¶wiece, miła muzyka i my sami:)
Dla mnie tak naprawdę liczy się z kim... I nie ważne gdzie, nie ważne co będę robić - z NIM każda randka będzie randk± marzeń...
Ale chciałabym taki spacer w nocy podczas pełni księżyca
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Zabrał mnie na przejażdżkę. Od tak sobie.
Dojechali¶my na prze¶liczn± ł±kę. Wokół ani ¶ladu żywej duszy. Tylko ja i on. I płyta z 70 moimi ulubionymi piosenkami i melodiami.
Usiedli¶my na masce samochodu i zwyczajnie rozmawiali¶my.
Był moim przyjacielem od 3 roku życia, gdy popsułam jego babkę w piaskownicy :)
W końcu musiało to nast±pić. Zadał pytanie.
Nigdy w życiu nie zapomnę tego dnia. To jest moja wymarzona randka, która 15 lutego 2007 się spełniła. :)
Nieważne gdzie, nieważne czy będę z nim rozmawiać, być w gondoli w Wenecji czy na masce samochodu w Polsce. Ważne, że z nim.
_________________ "To co widzisz w lustrze to nie jest odbicie. To tylko maniera. To nie jest życie." - Naiv
No coż ... mam w główce jej widok ... Nad moim pięknym jeziorkiem, w ręku z (połamanym w drodze) kwiatkiem, rozmowa na ławce i oczywi¶cie buuuziak =*
Jednak to nie jest najważniejsze - najbardziej liczy się z kim ;D
_________________ "Cinderella with no shoe, and the prince that doesn't know he's lost"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum