mój chłopak jest wielkim fanem F1 wiec przy nim i ja ogladam prawie kazdy wyscig Roberta... moim zdaniem jeszcze kilka wyscigow i to Robert bedzie krolowal... mlody zdolny dobry szybki... potrzeba jeszcze troszke doswiadczenia i czasu... a przeciez z kazdym wyscigiem ma go coraz wiecej... wiec juz nie dlugo i bedziemy mieli Polaka jakos najlepszego i najszybszego kierowce swiata!!
nio wczoraj sie popisal;)
i byl na pierwszym miejscu:)
oj tak :) bardzo dobrze mu poszło ;p
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
No a wczoraj był trzeci 8 pozycji zyskał Super :) Tylko szkoda, że Kimi dopiero 9. ...
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
No, ja bym Kubicę w Ferrari widziała W czerwieni Mu do twarzy by było
[ Dodano: 2009-04-02, 18:08 ]
Oglądaliście wyścig?
Też jesteście wkurzeni jak ja? xD
Czy też uważacie Hamiltona za skończonego kretyna? (nie było jeszcze tego tematu )
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
I pierwszy wyścig zchrzaniony, Robercik nie dojechał do mety :P a Hamilton oszukiwał i został ukarany :D Nie jestem rasistą, ale tego Brytola wyraźnie nie lubię :)
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Śmierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszczą oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności
Nie jestem rasistą, ale tego Brytola wyraźnie nie lubię :)
Ja też, i to bynajmniej nie za kolor skóry
Działa mi koleś na nerwy.
Wyścig mnie strasznie wkurzył, bo ani jeden z trzech moich ulubionych kierowców nie skończył
Co sądzicie o systemie KERS?
I o nowym teamie?
Nowy team ma świetnego szefa, który zna się na rzeczy. Button jeździ już dość długo i jest porządnym kierowcą (niestety nie miał zbyt dobrego bolidu wcześniej stąd słabe wyniki w poprzednich latach) a Brazylijczyk odkąd odszedł z ferrari już taki dobry nie jest.
O kers jeszcze nic nie sądzę - za wcześnie na jakieś konkrety.
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Śmierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszczą oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności
Wkurzają mnie te wyścigi. Moi ulubieni kierowcy w większości nie kończą wyścigów ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum