nana dziewczyna z seksapilem, z iskierkami w oczach. Twarz sympatyczna, ale bije z niej pewność siebie. Wlosy długie, czasrm rozczochrane, czasem idealnie wyprostowane. ;)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Hmm Aniołek. Wyglądem przypomina prawdziwego aniołka, czyli blondynka o kręconych włosach i jasnych niebieskich oczach. Często widać uśmiech na jej gładkiej twarzy.
Wydaje mi się że wzrost koło 160cm, kasztanowe włosy takie za ramiona pofalowane, a oczy piwne. I jeszcze tak się mi zdaje, że ma ładną figurę i lubi nosić biodrówki
_________________ To nie my przychodzimy na świat, lecz świat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały świat w prezencie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum