176 cm ... chciałabym być trochę niższa... kiedy¶ bardzo mi się to nie podobało, a teraz... obleci ;p nie narzekam ;p
a mój partner oczywi¶cie wyższy odemnie ;]
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2009-01-02, 12:50
170 cm, a mam dopiero 15 lat. Mam nadzieje, że uda mi się podrosn±ć do mojego wymarzonego wzrostu - 190 cm
167cm - chciałabym mieć o te 3cm więcej no ale ogólnie to jestem zadowolona :P
A partner? Ideał musiałby być wyższy niż 190 uwielbiam jak facet jest wysoki, no ale wracaj±c z ideału na ziemię to na to nie zwracam większej uwagi, ale wolałabym żeby był wyższy niż ja.
_________________ To nie my przychodzimy na ¶wiat, lecz ¶wiat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały ¶wiat w prezencie
Ja mam 169 cm wzrostu i uważam, że nie jest najgorzej chociaż ten wymarzony to 173cm. Lubię wysokich facetów, ale bez przesady. Czasami dziwnie się czuję w towarzystwie chłopaka o wzro¶cie 195 cm. Generalnie jednak nie ma to dla mnie aż tak wielkiego znaczenia.
_________________ "Proszę nie mów muszę odej¶ć, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet je¶li to co było już nie wróci,
nawet je¶li dzi¶ już nic to nic nie znaczy."
Mój wzrost to ok. 164 cm. Jestem zadowolona z mojego wzrostu, ale bym nie pogardziła jakby kto¶ mi dołożył jeszcze z 5 cm. Co do facetów- to oczywi¶cie musi być wyższy od mojej osoby. Nie wyobrażam sobie faceta obok mniejszego, który mnie obejmuje.
167 ... jednak mam nadzieję, że jeszcze odrobinę podrosnę ...
P.S. Widzę, że jest tu kilka osób w granicach tego samego wzrostu ... Fajnieee ... W takim razie chyba nie jestem mega kruszynk±
_________________ "Cinderella with no shoe, and the prince that doesn't know he's lost"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum