Mam 169cm wzrostu. Wg mnie - za dużo. Wolałabym być niższa, ale się przyzwyczaiłam do swojego wzrostu:)
Mnie to tito;)
A partner? Powinien być wyższy, albo równy, żebym mogła się pokazać z nim w obcasach;p
Chociaż, miło¶ć nie wybiera;)
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozst±piła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczę¶cie oddam życie...
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszło¶ci, ani w przyszło¶ci. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Je¶li kiedy¶ uda ci się trwać w teraĽniejszo¶ci, staniesz się szczę¶liwym człowiekiem.”
166cmm... zawsze marzyłam żeby mieć 172 cm a wiec troche bym sobie dodala... no szczegoilnie teraz kiedy moj chlopak ma 197cm tak wiec troszke roznicy jest :P:)
mam cos kolo 168-169 mysl ze to dobry wzrost- nie nakrzekam i tak wygladam jak kordupel przy moim facecie jak nie ubiore szpilek bo on ma 186-7 wiec siegam mu do brody jak sie dobrze wyprostuje
NatalCia ;*, nie przejmuj sie... mam 166 cm wiec nie jestes sama :)) chcialabym byc wyzsza ale taki wzrost jest fajny bo zawsze mozna zalozyc buty na obcasie nawet na takim ogromnym to i tak nie bdzie sie za wysokim....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum