Nick ma ¶wietny głos.
W ogóle jest taki kochany <33
Tzn uważam, że byłoby dziwnie trochę gdyby on wygrał, no bo On mieszka w Polsce tylko 2 lata i tak trochę głupio.
No to oprócz Nicka najbardziej lubię Martę i Piotra.
x)
A YCD nie ogl±dam bo nie mam TVN'u :D
Mi się Nick nie podoba, bo robi z siebie takiego psychola, żeby wzbudzić sympatię widzów.
A mi się wydaje, że Nick jest po prostu sob±.
A co do shannon to jasne program w Polsce to i prawdziwy Polak powinnien wygrać. Ale w tym programie ocenia się talent, a nie obywatelstwo.
Ale w tym programie ocenia się talent, a nie obywatelstwo.
i wła¶nie szkoda. W Polsce mało jest takich programów w których udział może wzi±¶ć zwykły obywatel, co może mu otworzyć drogę do sławy. A tak to no i tak nie maj± zbyt dużych szans w porównaniu z takim Nickiem:)
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
No oczywi¶cie, że nie.
Ale np. to jest tak jakby polski program.
I to jest co¶ takiego jak niemieckie DSDS Deutschland sucht den Superstar wygrał Polak ^^
My¶lę, że Ok może zaj±c np 2 miejsce, ale zwyciężyć powinien Polak/Polka.
I to nie jest żadna dyskryminacja, ale je¶li On naprawdę chciał zostać gwiazd± czy kim¶ tam to mógł wzi±ć udział w jakim¶ amerykańskim programie, typu 'Idol"
Fabryka Gwiazd:
Piotru¶ nie wygrał :/
Ale mam nadzieję, ze jeszcze usłyszymy o tym małym rycerzyku ;)
W sumie, to się cieszę, ze wygrała Martyna, a nie Marta, albo Nick.
You Can Dance:
Znowu nie wygrał mój faworyt.
Chociaż Wiolę lubiłam, to w finale mnie wkurzyła. Wiadomo, ze przyjaĽniła się z Marcinem i widać było jej nastawienie w tańcu względem Gabrysia, a Marcina.
I jeszcze na koniec powiedziała, ze zafunduje wyjazd Marcinowi. Wiem, jej kasa, może robić z ni± co chce, ale jak wtedy czuł się tam Gabry¶. Trzecie miejsce tak jakby wygrało, a drugie nie dostało nic.
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jeste¶my stworzeni z dwóch kontrastuj±cych idei: miło¶ci i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum