Nie. Za to oglądam Fabrykę Gwiazd i jestem załamana, że Marcin M odpadł :/
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Oglądałam pierwszą, drugą i trzecią serię też oglądam ;D
Ponieważ podoba mi się, to że ci młodzi ludzie tańczą tak pięknie i chcą rozwijać swoje umiejętności.
nana napisał/a:
A może komuś kibicujecie?
W jedynce kibicowałam Roofiemu - doszedł do finału, ale nie wygrał.
W dwójce kibicowałam Kryspinowi - to samo ;P
A teraz? Karol jest fajny, Błażej i Gabriel też
Cytat:
Nie. Za to oglądam Fabrykę Gwiazd i jestem załamana, że Marcin M odpadł :/
A ja to przestanę oglądać. Najlepszych ludzi skazują na odejście :|
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
A ja to przestanę oglądać. Najlepszych ludzi skazują na odejście :|
Ja też przestanę, w ogóle o wiele bardziej promowali Nicka
Ok, ale to nie o tym temat, więc już przywołuję się do porządku i przestaję oftopować
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
You can dance oglądam od zawsze. I edycja była ok postawiłam na Glebe i wygrał :) W II edycji było moim zdanie pewne, że wygra Artur bo trzeba przyznać że koleś ma talent i to niezły, ale też stawiałam na Kryspina.
Teraz fajny jest Błażej, Kuba i ta ruda dziewczyna zapomniałam jak ma na imię
W Fabryce Gwiazd podoba mi się Nina, ma świetny głos.
You Can Dance jest jednym z tych programów, które w ;polskiej telewizji ogląda się z czystą przyjemnością. Pokazuje co młodzi ludzie potrafią. Także udział i spotkania z profesjonalnymi choreografami kształtuje ich umiejętności.
W tej edycji kibicuje Kubie i Wioli.
Oglądałam serię, w której wygrał "Gleba" chyba to była pierwsza. Teraz już mi się znudziło. Wszystko jest w porządku dopóki nie robi się nie wiadomo ile edycji. Podobnie jak "Taniec z gwiazdami". We wszystkim trzeba znać umiar.
_________________ "Proszę nie mów muszę odejść, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet jeśli to co było już nie wróci,
nawet jeśli dziś już nic to nic nie znaczy."
YCD nie oglądam, bo za tańcem nie przepadam i ja sie przy tym po prostu nudzę, aczkolwiek uważam ze jest to program fajny, tylko nie koniecznie dla mnie xD
Za to oglądam Fabryke gwiazd, śpiew jest mi bliższy. Kibicowałam Marcinowi M, ale niestety odpadł:/ Teraz jestem za Piotrusiem, na prawde ma niezły głos;) Martyna w sumie też, ale wole zęby wygral facet.
Sam program mi się podoba, Maciek Rock to najlepszy prowadzacy jakiego znam, no lepszego nie znam, on jest taki naturalny w tym co robi. Adam Sztaba jest po prostu cudowny<3 I wszystko byłoby dobrze gdyby nie te jury... Na czele z tym wieśniakiem tede, na prawde, wiekszego buraka w telewizji dawno nie widziałam, a zaraz za nim Bisiorek próbujący mu dorównywać "poczuciem humoru". Kayah też mi tam nie pasuje ale w porwónaiu do ww panów jest świetna. Najbardziej lubię tego czwartego jurora, nie pamietam jak sie nazywa
_________________ To nie my przychodzimy na świat, lecz świat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały świat w prezencie
YCD nie oglądam (rzadko cokolwiek oglądam)
Czasem zdarzy mi się obejrzeć Fabrykę Gwiazd. Plusem tego programu jest to że uczestniczą w nim "zwykli" ludzie i mają na coś szanse, a nie jakieś gwiazdy. Fajne głosy mają: Piotrek i Martyna. Nie są żadną rewelacją, ale jeśli patrzeć na tych co zostali to oni najlepiej wychodzą:) Ogólnie to podobał mi się bardzo głos Niny, może dlatego że wolę niższe głosy:) Wkurza mnie tylko ten cały Nick.
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
_________________ "Proszę nie mów muszę odejść, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet jeśli to co było już nie wróci,
nawet jeśli dziś już nic to nic nie znaczy."
dlatego mnie wkurza:P czarni zawsze mają mocne głosy i to jest trochę niesprawiedliwe..
ale wlasnei Nick wcale nie am takiego mocnego... Ma taką "murzyńska" barwe i w ogole, ale mi sie bardziej podoba głos Piotrka, a nawet Romka. Ale wygra Nick, a dlaczego? Bo ludzie widzą że jest sympatyczny, myli się z jezykiem polskim, robi błędy typu "obama", co wzbudza jeszcze większą sympatie, a do tego jury i inni go bardzo chwalą, a nawet faworyzują, wiec ludzie bedą na neigo głosować, i troche mnie to wkurza.
_________________ To nie my przychodzimy na świat, lecz świat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały świat w prezencie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum