Wady: spóźnialstwo, egoizm, obrażalstwo, niecierpliwość, szybkie denerwowanie się
no chyba tyle... ;] Musi wam starczyć. Najwyżej coś dopiszę ;)
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
zalety: jestem inteligentna, mam piękne oczy i poczucie humoru :P a tak serio, to ponoć mam dużo cierpliwości dla ludzi, którym coś tłumaczę, można się ze mną dobrze bawić i bywam czasem lekko cyniczna (co ponoć też świadczy o inteligencji).
wady: nie mam wad :P no dobrze, mam kilka
jestem bardzo uparta (nawet na ten zły sposób), chorobliwie ambitna, nieciekawie znoszę porażki i słowo "przepraszam" staje mi w gardle, jeśli nie powtórzę go kilkanaście razy wcześniej przed lustrem
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Roztrzepana, nieuważna. Zbyt często mówię co, czego nie powinnam była mówić. I okropny leń ze mnie. <- wady jakby ktoś nie wiedział :)
Punktualna, wytrwale dążę do wyznaczonego sobie celu :) A to zalety.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Hmm... może zacznę od wad ^^ więc jestem
- wredna,
- uparta,
- często egoistyczna ^^ ,
- złośliwa,
- leniwa (to chyba jak wszyscy).
A zalety? Hmm...
- zawsze mi mówią, że jestem sympatyczna (choć ja tego nie dostrzegam),
- punktualna ^^ ,
- jak chcę, to potrafię być uprzejma,
- pomocna (zawsze wysłucham czyjegoś problemu i staram się pomóc z całego serca)
I to by było chyba na tyle.
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...
Przemek
_________________ "Mam usta pełne twoich ust
i ręce pełne ciebie
piersi zgniecione w twoich dłoniach
rozsznurowane biodra
szeptem spalone powieki
nie mam skrawka siebie dla siebie."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum