przepraszam za to co napiszę ale trochę żaluję że zarejstrowałam się na toi forum
nic tu się nie dzieje, nikogo nie ma, lipa <-- niby joke z mojej strony
Buziaczku zauważ że nikogo oprócz nas już tu chyba nie ma
No a teraz tak bardziej na serio:
Oczywiście każdy człowiek żałuje wielu rzeczy.
Więc ja z racji tego że też jestem człowiekiem to też wielu rzeczy żałuję.
Ale nie żałuję nigdy tego co zrobiłam lub powiedziałam, ja mam tak ża żaluję że pewnych rzeczy nie zrobiłam, że pewnych słów nie wypowiedziałam
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Buziaczku zauważ że nikogo oprócz nas już tu chyba nie ma
teraz może i nie ma;)
kiedys rozsylalo sie maile do wszystkich uzytkownikow to Ci starsi sobie o nas przypominali- teraz tej akcji nie ma i ludzie zapominaja;)
a moze Ty zaprosisz jakiegos goscia :D???
forum niby sie rozwija ale zarazem cofa i jestesmy na ze tak powiem jednym i tym samym poziomie rozwoju;)
a wracając do tematu:)
ja zaluje glupoty gdy bylam mloda :P
i tego ze raz oklamalam jedna osobe;)
żałuję wielu rzeczy: olałam system w pierwszej klasie liceum i moje oceny były ekhm... słabe.
Kłamstw-niestety czesto zdazaja sie w naszym zyciu, bynajmniej w moim.
Tego ze zaczelam palic- papierosy są za drogie.
Zaluje ze przefarbowalam sie na pomaranczowo- czarny byl lepszy...
jest wiele takich rzeczy.
_________________ "I cry, when angels deserve to die"
A ja nie żałuję niczego
Zrobiłam wiely głupst w moim nie długim życiu, ale kto nigdy nie popełnił żadnego błędu? Po co się zastanawiać, co było przedtem, co mogłam zrobić, powiedzieć. Było, minęło, trzeba żyć dalej :)
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Nie żałuję chyba niczego. W tym momencie. Było minęło, nie lubię się rozpamiętywać nad przeszłością.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Popełnianie błędów jest typowo ludzką cechą. Ale nie warto się nad tym rozpamiętywać i żałować. Widocznie tak miało być i juz (:
Każdy błąd, który popełnilimy ma swój sens. Pewnie wczesniej żałowaliśmy, ale później ten błąd pozwolił nam spojrzeć inaczej na jakąś sprawe, coś lepiej zrozumieć. Gdybyśmy nie popełnili w zyciu jakiegos błędu, to nie bylibyśmy tym kim jesteśmy.
Często tak jest, że w pierwszej chwili czegoś żałujemy, ale z biegiem czasu zauważamy, ze jednak na dobre nam to wyszło.
Obecnie nie żałuje niczego.
_________________ "Najbardziej straconym dla człowieka jest dzień, w którym się nie śmiał."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum