Zarost bywa ładny Np. Marco Hietala ma fajn± bródkę :)
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Mi również zarost u mężczyzn się podoba... ale oczywi¶cie z umiarem. Bardzo, ale to bardzo lubię takie "kozie brudki'. To mnie po prostu zwala z nóg. Ale nie cierpię jak facet ma w±sa.
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mie¶ci się ...
Mi się nie podoba. A oznak± wysokiego poziomu testosteronu jest bujne owłosienie w ogóle -- na klacie, głowie itp. (dlatego w prymitywnych plemieniach na swojego wodza wybierano się go¶cia z największ± czupryn±).
Ogólnie to potrafię czasem się "zachwycić" ciemnowłosym przystojnym facetem z takim dwudniowym zarotem (ale to tylko względy estetyczne, bo z całowaniem mógłby być pewien problem). Nie lubię w±sów, bródek itp., bardzo bardzo mi się nie podobaj±a. Chociaż jeszcze bardziej estetykę zaburzaj± mi gimnazjali¶ci/liceali¶ci z takim młodym meszkiem, którego nie gol±, bo jest "męski" (fuj, zawsze mnie wtedy nachodzi refleksja na temat tego, czy owi młodzi ludzie posiadaj± w domu lustro).
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Lubię zarost u mężczyzn, najlepiej taki "3-dniowy" chociaż muszę przyznać, że bywa kłopotliwy. Jako posiadaczka wrażliwej skóry chodziłam kiedy¶ kilka dni z zaczerwienionym brzuchem xD
_________________ "Proszę nie mów muszę odej¶ć, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet je¶li to co było już nie wróci,
nawet je¶li dzi¶ już nic to nic nie znaczy."
_________________ "Proszę nie mów muszę odej¶ć, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet je¶li to co było już nie wróci,
nawet je¶li dzi¶ już nic to nic nie znaczy."
ja lubię jak mój chłopak ma trzydniowy zarost. Teraz wymy¶lił sobie, że zrobi sobie w±sy i brodę na około w takim pięciodniowym zaro¶cie. Zabije go¶cia je¶li zrealizuje swoje niecne plany :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum