Ano mam;)
Nie robić niczego wbrew sobie. I nie robię. Jest to jedna z moich najważniejszych zasad, która wiąże się trochę z byciem sobą.
I staram się traktować innych ludzi tak jakbym ja chciała być traktowana (to niestety nie zawsze mi wychodzi )
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Oczywiście, że mam. Nie kradnę przede wszystkim, tak jak Black Smile nie robię niczego wbrew sobie jak również dążę do samorealizacji poprzez postawione sobie cele życiowe.
_________________ W życiu nie ma prób, od razu zaczyna się przedstawienie. ;)
Oczywiście, że mam. Nie kradnę przede wszystkim, tak jak Black Smile nie robię niczego wbrew sobie jak również dążę do samorealizacji poprzez postawione sobie cele życiowe.
Eee... przepraszam, bo nie zrozumiałam Twojej wypowiedzi. Czy Ty chcesz mi uświadomić, że ja kradnę? :P
`Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...` - moja zasada
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Hehehe nie no skądże, przecież po "nie kradnę" jest przecinek.
Chodziło mi, źe tak jak Ty nie robie niczego wbrew sobie i tylko tyle.
przepraszam jeśli to inaczej zabrzmiało!
_________________ W życiu nie ma prób, od razu zaczyna się przedstawienie. ;)
tak i w sumie moge podpiac do tego pewne motto:
"Zyj tak jakby kazdy dzien mialby byc tym ostatnim"..
Czyli innymi slowy wykorzystuje kazda minute kazdego dnia.
Zycie jest tylko jedno
_________________ ..:Kochasz ten kraj, gdzie wszyscy są komediantami :..
Żyję tak, aby być szczęśliwą z tego życia, jednocześnie nie krzywdząc innych. Nie zawsze wychodzi ... Nie robię nic wbrew sobie, zawsze jestem szczera i robię to, co uznam za stosowne, czy to się innym podoba, czy nie.
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Tak? Psychologowie stwierdzili, że każdy człowiek kłamie średnio 2 razy dziennie.
Wyjątek potwierdza regułę.
Ale może źle to ujęłam. Zawsze staram się być szczera.
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Coś mi się wydaję, że jeśli jest to temat o naszych mottach życiowych, to taki już jest.
A co do zasad życiowych, oczywiście, że mam. Czy się zawsze nimi kieruję? Staram się, lecz czasem są sytuacje które mi na to nie pozwalają.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum