ta osówka locie jest ¶wietna (wygl±da jakby jakie¶ okulary miała heh)
¦wietne zdjęcia, te kolorowe mi się najbardzioej podobaj±, ale te czarno białe jako¶ mnie nie przekonuj±, za ciemne jak dla mnie
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Najbardziej urzekło mnie ognisko. Ogień zawsze cudownie wychodzi na zdjęciach.
I jeszcze zdjęcie z gołębiem bardzo spodobałomi sie.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszło¶ci, ani w przyszło¶ci. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Je¶li kiedy¶ uda ci się trwać w teraĽniejszo¶ci, staniesz się szczę¶liwym człowiekiem.”
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
WifeOfDevil aparat w fotografii daje tylko większe możliwo¶ci. Tak na dobr± sprawę każdym aparatem da się robić dobre zdjęcia. Trzeba tylko wiedzieć jak dobrze wykorzystać swój sprzęt, który się posiada. Jedynie czym się różni± cyfrzak od lustrzanki to jako¶ć fotografii.
buziak próbowałem jednak nie jest to moja tematyka. Fotografia przyrodnicza jest czym¶ co mnie pochłonęło do reszty. Dla mnie ustawienie modelki i walnięcie pstryka to nie jest fotografia. Wyczekać cały dzień na mrozie na jakie¶ zwierze by zrobić jedno jedyne zdjęcie to jest dla mnie sztuka i prawdziwa fotografia.
buziak próbowałem jednak nie jest to moja tematyka. Fotografia przyrodnicza jest czym¶ co mnie pochłonęło do reszty. Dla mnie ustawienie modelki i walnięcie pstryka to nie jest fotografia. Wyczekać cały dzień na mrozie na jakie¶ zwierze by zrobić jedno jedyne zdjęcie to jest dla mnie sztuka i prawdziwa fotografia.
A ja byłam przy kilku sesjach typu fashion i sobie ogl±dałam. Dlatego też nie uważam to za tak± prosta sprawę. Prawdziwe profesjonalnie zdjęcie ludzi i bardzo dobre wymaga wiele pracy.
Wydaje mi się że samo oddanie charakteru odpowiedniego zdjęcia przy fotkach pozowanych wymaga wiele wysiłku.
Ale kwestia upodobań chyba.
Ps. Przepraszam, że zrobiłam z Ciebie dziewczynkę- nie zauważyłam przez m± nieuwagę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum