Nikt Cię tu na siłę nie będzie trzymał. Stwierdzisz, że jest głupio, to do widzenia.
Ale powiem szczerze, że szata graficzna na pocz±tku mi też się nie podobała. Ale się przyzwyczaiłam i jest ok ;)
Avatara możesz dodać dopiero po napisaniu 10 postów.
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jeste¶my stworzeni z dwóch kontrastuj±cych idei: miło¶ci i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Tak przygladnełam się Twoim postom w innych działach:)
Jak tutaj w tym dziale pisac sobie można wiele (nie obrażaj±c nikogo) to my nie wtykamy noska gdyż posty w tym dziale nie s± naliczane:).
Lecz jeżeli chodzi o inne działy, prosze pisać posty bardziej rozbudowane - wnosz±ce co¶ do tematu, gdyż mamy tak± zasade iż takie niedługie posty karamy ostrzeżeniami. Dlatego zwracam na to uwage jako iż jeste¶ nowa i pragne Cie o tym poinformować
Mało tematów?! wypowiedz się najpierw w tych co s± (a jest ich tylko 802) a potem narzekaj, poza tym jak ci mało to możesz też sama zakładać nikt Ci nie broni.
No to teraz wypada się przywitać więc witam
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum