to jest ciężka sprawa... niby z euro byłoby łatwiej z podróżowaniem po Europie itp. ale jednak szkoda byłoby złotówki... Uważam ze euro trzeba będzie wprowadzic, ale nie teraz i nie w najbliższym czasie, tak bym wolała, bo po co po¶piech...
Teraz i w najbliższym czasie nie chce żadnych zmian, w przyszlosci, jak bedzie w kraju lepsza sytuacja itp to jestem za zmian± waluty.
_________________ To nie my przychodzimy na ¶wiat, lecz ¶wiat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały ¶wiat w prezencie
Trudno powiedzieć. Nawet wykształceni ekonomi¶ci maj± problem z wyrażaniem swojej opinii na ten temat, a co dopiero ja, zwykła szara obywatelka. My¶lę jednak, że na chwilę obecn± wprowadzenie euro nie jest najlepszym pomysłem. Pewnie podobnie jak znaczna czę¶ć osób, boję się skoku cen i obniżki wynagrodzeń. Raczej mało realne wydaje mi się zrównanie płac co do warto¶ci, ale wła¶ciwie to niczego nie można być pewnym.
_________________ "Proszę nie mów muszę odej¶ć, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet je¶li to co było już nie wróci,
nawet je¶li dzi¶ już nic to nic nie znaczy."
Ja jestem całkowicei na nie dla wprowadzenia euro. Dlaczego? ano przyzwyczajenie, ale nie tylko. Zbyty wiele skutków ubocznych które mog± za bardzo życie skomplikować.
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
A ja jesstem na tak za prowadzeniem euro;) zmian nie ma co się bać:)
Oczywi¶cie bez po¶piechru:) euro może dać nam nowe inwestycje w Polsce ze strony zagranicznych inwestorów bo zniknie ryzyko walutowe.
Złotówki.
Ja bym tam się długo nie mogła przestawić. A zreszt± co polskie, to dobre ;))
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Może nie tyle co dobre, ale tylko Polska takie ma A zreszt± będ± nowe, dobre
Noo, ale offtopujemy.
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Wej¶cie nowej waluty euro ma pare plusów i minusów, ale jestem za złotówk±. Złoty to dobra waluta. Jak wejdzie euro to praca za granic± nie będzie się już tak opłacać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum