Jestem z moim chłopakiem już 8 miesięcy. Zawsze było badzo dobrze, wręcz wspanialee.:)
był i jest bardzo dobry dla mnie :) Zawsze mi pomagał, mówił, ze mnie kocha itp.
Dopiero niedawno gdzies tak 2 tyg. temu zmienił się trochę z charakteru;/ Jest bardziej kłutliwy, czasem potrafi powiedziec co¶ nie miłego.
Kochamy się i chcemy byc razem, ale jak ja mogę mu pomóc, zeby on się tak nie denerwował, nie kłucił. ?
czy to sa jakie¶ formy dojrzewania?
Pomózcie...
Czy chłopcy naprawdę tak jak to pisza w niektórych gazetach zamykaj± się w sobie i nie chc± mówić o swoich uczuciach
skoro wcze¶niej wszystko było ok, to w±tpię żeby nagle zamkn±ł się w sobie i nie chciał mówić o uczuciach.
W±tpię w bunt młodzieńczy, nawet je¶li go ma to nie kieroiwał by go przeciw tobie, tylko przeciw swoich rodziców.
Ja stawiam na to że ma jaki¶ problem, o którym może nie chce mówić, albo hmmm... albo po prostu mu się "znudziła¶" (nie zrozum mnie Ľle ale wła¶nie tak czasami chłopcy postępuj± przed zerwaniem).
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
no dobrze ale te pytanie to nie było wogóle zwi±zane z moj± sytuacj±...
spytałam się tylko tak bo ostatnio czytałam w gazecie, ale nie chodzilo mi o nas..
a jesli chodzi o mnie i mojego chlopaka to już dobrze jest:)) Staram sie mu pomagać kiedy jest mu trudno...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum