ok, rozumiem (:
wprawdzie ja obliczenia lubię i uważam, że to ogólnie jest przyjemniejsze trochę od zadań z chemii organicznej, no ale możliwe, że miała¶ co¶ zupełnie innego i dużo więcej.
i też miałam ćwiczenia oprócz laboratoriów (:
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
fizyka, brr... nawet nie tyle że jej nei rozumiem, bo to łatwe jest, ale po prostu teog nie lubię:/ i jeszcze polski w gimnazjum, przez nauczycielke. W gimnazjum tez nie przepadałam za rosyjskim, ale teraz jak w LO mam francuski to za nim tęsknie, a nie znoszę francuskiego:/
_________________ To nie my przychodzimy na ¶wiat, lecz ¶wiat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały ¶wiat w prezencie
Nienawidzę historii. U mnie to na pewno nie jest kwesti± nauczyciela, tylko przedmiotu. Nauczyciel od historii raz się trafił fajny, ale i tak nie lubiałam historii.
Całkowicie nie mam pamięci do dat. O wiele łatwiej przychodzi mi nauczenie się wiersza na pamięć, niż zapamiętanie daty.
_________________ "Najbardziej straconym dla człowieka jest dzień, w którym się nie ¶miał."
Ja nienawidze ochrony i kształtowania krajobrazu
Je¶li kt¶ nie wie co to jest to tłumacze że jest to przedmiot o ochronie przyrody i wszystkich żeczach z tym zwi±zanych.
Jak ja nienawidzę fizyki!! Wrr. jutro mam sprawdzian, a kompletnie nic nie rozumiem!!
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszło¶ci, ani w przyszło¶ci. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Je¶li kiedy¶ uda ci się trwać w teraĽniejszo¶ci, staniesz się szczę¶liwym człowiekiem.”
Zdecydowanie historia! Kiedy¶ lubiłam (w podstawówce), ale teraz do reszty ten przedmiot znienawidziłam. Każda próba nauczenia się czegokolwiek kończy się za¶nięciem na zeszycie/podręczniku, nie pomaga nawet wmawianie sobie, że to wiedza niezbędna mi w życiu, bo tak naprawdę to wszystko jest bezdennie nudne (zaznaczam, że dla mnie, żeby nie było xD).
Poza tym geografia (mam jaki¶ uraz z niewiadomych powodów :P) i fizyka (wła¶ciwie zaczynam nie lubić tego, że w liceum przestałam cokolwiek rozumieć, ale wina nauczyciela :P).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum