Wysłany: 2008-04-03, 17:18 Zwiazki ze starszymi facetami
Hmm ostatnio widze ze jest coraz wiecej zwiazków, młodych lasek ze starszymi facetami..
Sory ale co wy widzicie w tym ? Przykład: Laska 15lat jest z facetem który ma 20lat
Czy to dla was normalne, moze sami jestescie w takim zwiazku? Przeciez nawet jakie wspólne tematy moga miec takie dwie osoby..
_________________ rara avis // qui tacet, consentire videtur
cinek i tak nie miescisz sie kochany w moim przedziale wiekowym :P
poza tym ja juzz ze swoim chlopakiem mam spory dosyc staz (bo 3 lata jestesmy ze soba) i tym bardziej ze moim rodzice bardzo go lubia oraz swietnie sie ze soba dogadujemy
no ja podam na przykładzie ... moja sasiadka z dołu ma 14 lat i chodzi z kolesiem co ma 23 laata ... ;/ wydaje mi sie to bez sesu nie mogła bym byc z facetem az o tyle starszym max to 5 lat ...
_________________ " ... To Wszystko Minęło, Nigdy Już Nie Wróci ... " ;D
a wiecie co? ja wlasnie nie umiem utrzymac kontaktu kolezenskiego czy jakiegos bardziej glebszego z chlopakami w moim wieku (20) lub mlodszymi, a relacje z kolesiami starsyzmi o 10-20 lat sa na dobrym poziomie:)
nio czasami tak jest parasolka ale tu jest troche inna relacja bo jestes troche starsza...ale czego moze szukac 25 latek u 15stki:)
bo raczej nie kobiety:)
W przypadku 15(dziewczyna)- 20(chlopak) lat, róznica jest bardzo widoczna
Ale takie zwi±zki jak 21-26 lat juz sa wedlug mnie odbierane do¶c normalniej ;)))
Ja nie mam nic do takich róznic wiekowych. Jeżeli 2 osoby naprawde sie kochaja to wiek nie ma, az tak wielkiego znaczenia ;)))
_________________ ♥ Why do all good things come to an end? :((( ♥
W tym wieku, w którym teraz jestem, nie zwi±załabym się z dużo starszym facetem. Takie zwi±zek według mnie nie ma szans na przetrwanie. Nie czarujmy się. W±tpię, żeby dorosłemu mężczyĽnie zależało na takiej dziewczynie.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszło¶ci, ani w przyszło¶ci. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Je¶li kiedy¶ uda ci się trwać w teraĽniejszo¶ci, staniesz się szczę¶liwym człowiekiem.”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum