piękne jets to że nawet bliska osoba może nam kiedyś wepchać nóż w plecy czyli tym samym automatycznie piękna jest zmienność człowieka, piękne jest jego poznawanie.
A tak poza tym to w życiu piękne jest to że teoretycznie codziennie pozanemy coś nowego, możemy pozawać.
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Piękny jest widok z okna, gdy się budzę.
Piękny jest zachód słońca.
Piękne jest posiadać wokół siebie kochanych ludzi.
Piekny jest uśmiech.
Życie jest piękne ^^
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Piękna jest muzyka. Mogę słuchać jej godzinami ^^. Czasami piękne jest życie, piękna jest wiosna, lato. Jesień i zima również są piękne, ale tylko wtedy gdy siedzę w domu i patrzę za okno. Piękny jest szczery śmiech, łzy> piękne są wspomnienia. Piękne było moje dzieciństwo (chodzi mi o to, gdy jeszcze byłam małym dzieckiem i bawiłam się lalkami). Piekni są niektórzy ludzie :D:D
Mogłabym wymieniać i wymieniać. Trochę dziwny temat ^^
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Wszystko jest piękne. Całe życie i to co w życiu spotykamy jest piękne (:
Nie ma czegoś co jest 'nie piękne'. To, że nam sie nie podoba, nie oznacza wcale, że nie jest piękne.
We wszystkim jest coś pięknego, nie ma niczego, gdzie nie ma piekna. Lecz tak samo to działa w drugą strone - nie ma nic idealnego, w pełni pieknego.
_________________ "Najbardziej straconym dla człowieka jest dzień, w którym się nie śmiał."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum