XxJustaxX, bo to nie jest normalne zachowanie pytać się jakiś nieznanych dziewczyn na forum o takie rzeczy, jakbyśmy wykształconymi lekarzami były i jeszcze każda po innej specjalizacji
Ja mam bardzo widoczne żyły na dłoniach! Czy ja umieram? Ile mi zostało dni życia?
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
buziak, ja bym z nią coś zrobiła
Cały czas jakieś problemy wymyśla i nie pisze nic w innych tematach ;P
ttossiaa, skoro masz tyle problemow ginekologicznych :) bo caly czas tutaj cos nowego się pojawia polecam wybrać się do lekarza i poprosic go aby obejrzał twoje piersi czy sa zdrowe oraz zrobil Ci podstawowe badania ginekologiczne- on rozwieje Twoje wątpliwosci:)
biestety na forum ginekologa nie ma ani lekarza o innej specjalizacji więc nikt tutaj takich porad udzielić nie może :):)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum